To je to što me zanima!

Srna reagirao na oružanu akciju u Rusiji: 'Donjeck, vidimo se...'

Šahtar ne igra u Donbass Areni u Donjecku od 2014. i početka vojnog sukoba u regiji Donbas. Darijo Srna javio se nakon početka oružane pobune ruskih plaćenika putem Instagrama
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac i sportski direktor ukrajinskog Šahtara, Darijo Srna, javio se povodom završene oružane pobune ruskih plaćenika iz grupe Wagner pod vodstvom Jevgenija Prigožina.

Srna Ukrajinu naziva drugom domovinom i blisko je povezan uz zemlju i narod uz koji je proveo 20 godina. 

INTERVJU ZA 24SATA Srna o povratku u Hajduk, ratu, 'vatrenima' i domu bez kojeg je ostao: Igračima sam i psiholog KAKAV POSAO Srna ponosno ispratio Ukrajinca od 100 milijuna € pred navijače

- Vidimo se uskoro, Donjeck - napisao je Srna na Instagram profilu i time poručio da očekuje uskoro povratak u grad u kojem ima brojna sjećanja. 

Šahtar ne igra u Donjecku još od 2014. kada je počeo vojni sukob Ukrajine i Rusije u regiji Donbas, tako da se Srna veseli povratku u dragi mu grad.

Podsjetimo, hrvatski strateg Igor Jovićević napustio je klupu Šahtara nakon osvajanja ukrajinskog prvenstva.

JOVIĆEVIĆEV ODLAZAK Bivši trener Dinama napustio je Šahtar nakon osvajanja naslova

- Živim uglavnom u podrumu hotela, tamo provodim najviše vremena. Imam u tom hotelu sobu, ali kako su uzbune stalne i često moraš gore-dolje, puno sam u tom bunkeru, kako ga ja zovem. Jednostavnije je nego u dva ujutro, kad zasvira sirena, tražiti tenisice i odjeću po sobi - govorio nam je nedavno Jovićević.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • škorpion1980 25.06.2023.

    Naporan si do boli, ko ti uopće daje prostora...

  • pocetnik 25.06.2023.

    zar nije sigurnije u ukrajini nego u pentagonu...

  • 25.06.2023.

    Aha,vratit ces se. Samo ne znam gdje. E,moj Srna. Bio si igračina sve dok se nisi prodao politici i medijima. Jao sto su se mnogi sportasi prodali kako bi namamili ljude da se cijepe otrovom,tako i oko ove specijalne vojne akcije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare