To je to što me zanima!

Srna se oprostio od Cagliarija, slijedi li i objava kraja karijere?

Ponosan sam što sam mogao biti među vama na kraju svog nogometnog putovanja, što sam vas imao za svoje prijatelje, kao sjajne nogometaše, i još veće ljude, poručio je Darijo
Vidi originalni članak

Darijo Srna (37) objavio je emotivan oproštaj od suigrača i navijača Cagliarija.

"Dragi prijatelji, dragi suigrači, svi koji živite za ovaj klub i dajete mu svoju ljubav,

teško mi je pronaći prave riječi kojima bih opisao koliko sam ponosan što sam mogao biti među vama na kraju svog nogometnog putovanja, što sam vas imao za svoje prijatelje, kao sjajne nogometaše, i još veće ljude.

Ova godina koju sam proveo među vama zauvijek će mi ostati u posebnom sjećanju. Kao čovjek, kao sportaš, nikada neću zaboraviti na vašu podršku i prijateljstvo, nikada neću zaboraviti ljubav navijača i svih u klubu. Želim vam sve najbolje u danima i godinama koje dolaze, kako na nogometnom terenu tako i izvan njega. Hvala svima od srca, pogotovo suigračima, navijačima, trenerima, predsjedniku i svim članovima kluba. Ja ću zauvijek ostati vaš. Još vam jednom na kraju zahvaljućem, uvijek ću se sa ponosom sjećati svoje velike obitelji iz Cagliarija. "Zemlja, ljudi, momčad!', napisao je Srna.

No, veća je zanimljivost da je Srna najavio i konferenciju za medije, u petak u Kijevu!? Očekuje se da tada objavi i kraj velike karijere, u kojoj je osvojio 29 trofeja s Hajdukom i Šahtarom, te kao kapetan ponosno predvodio hrvatsku rewprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 19.06.2019.

    aj legendo dosta vise...

  • 19.06.2019.

    u trenere, postaviti ga za izbornika u 21

  • 19.06.2019.

    StrasniRash Šta je tu čudno, majstore?Znaš li brojati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare