To je to što me zanima!

Srna u Manchester Unitedu? "Već su ga zvali na razgovor"

Manchester United kreće po Srnu u siječnju, a klub je, kako tvrdi ugledni srpski novinar Aco Stojanović, kontaktirao našeg reprezentativca i započeo pregovore
Vidi originalni članak

Darijo Srna (32) na meti je Manchester Uniteda u siječanjskom prijelaznom roku, tvrdi ugledni srpski novinar Aca Stojanović, koji je među prvima izvijestio o transferu Dušana Tadića u Southampton. United navodno kreće po Srnu u siječnju, a klub je već, kako tvrdi Stojanović, kontaktirao našeg reprezentativca i započeo pregovore.

Darijo Srna odigrao je za Šahtar 430 utakmica, prava je legenda i kapetan ukrajinskog kluba. Nakon 11 godina u Donjecku, Srna bi mogao promijeniti sredinu, a Manchester United prvi čeka u redu. No priču treba uzeti s rezervom.

Srna je kapetan Šahtara, puno je puta pričao o Donjecku kao drugom domu i teško je za vjerovati da će u 33. godini života promijeniti sredinu i prijeći na Old Trafford.

- Donbass i Donjeck dali su mi mnogo. Ovo je moj grad. Ovdje sam 11 godina. U Šahtaru sam sazrio kao igrač i kao čovjek - rekao je nedavno Srna, koji je pokazao veliko srce kad je donirao 20 tona mandarina djeci u ratom pogođenom dijelu Ukrajine.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 23.11.2014.

    ako nije do sad promijenio sredinu, sam mu to vise nije potrebno... 11 god. provedenih u jednom klubu koji ga veoma cijeni i u kojem je gazda odmah poslije predsjednika... cisto sumnjam da ce otici u Man.U ....

  • the devil 22.11.2014.

    treba Unitedu pristojna kazna zbog krsenja fer playa... da nemaju prodaju dresova nebi si mogli zvakacu kupiti.. nisu vise toliko alktualni i problem nije u tome da su slabi kao time nego je jednostavno konkurencija prejaka..kakav je to uopce klub koji je ovisan o jednome treneru? a toliko vrhunskih igraca....kazna za kupovinu kao i psg ,barceloni ili realu ..

  • maracmarac 21.11.2014.

    bas manchester treba izraubanog matorog potrosenog konja

Komentiraj...
Vidi sve komentare