To je to što me zanima!

Srna uz Ćiru: Skakali smo kada ste pogađali prečke

Hrvatski reprezentativci sa zanimanjem su pratili radijski prijenos iz Lisabona, kaže Srna. Svaka je šansa za BiH popraćena burnim reakcijama
Vidi originalni članak

U danima kada su hrvatski mediji prepuni Džeke, Ibiševića, Misimovića i pogotovo Ćire Blaževića, portal sarajevo-x.com za sugovornika je odabrao - kapetana Hrvatske.
- U vrijeme utakmice u Lisabonu vraćali smo se iz Vinkovaca, s utakmice protiv Lihtenštajna. Slušali smo prijenos na radiju i skakali smo na svaku prečku i stativu koju je pogađala BiH - ispričao je Srna, čiji otac Uzeir vuče korijene iz Bosne i Hercegovine. Srna tamo i danas ima puno rodbine.
- Imam rodbinu u Orašju i Bosanskom Šamcu, a rođakinja mi je i sarajevska televizijska voditeljica Segmedina Srna - kaže Darijo, veliki navijač reprezentacije koju vodi bivši hrvatski izbornik.
- Ćiro je veliki stručnjak i ne sumnjam da će Portugalu spremiti nekakvo iznenađenje. Vjerujem da će BiH pobijediti, volio bi da ode na SP kad već mi nismo otišli. Portugal je jak, ali nije nepobjediv - misli Srna, hvaleći Džeku, Ibiševića, Misimovića, Salihovića, Muslimovića, Bajramovića...
- BiH ima igrače koji mogu riješiti utakmicu jednim potezom, ofenzivu koja može probiti svaku obranu. Imate reprezentaciju koja može napraviti velike stvari - dijelio je komplimente Srna:
- Momčad će trebati snažnu podršku s tribina, ali siguran sam da ona neće izostati - završio je hrvatski kapetan.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mačak_behemut 18.11.2009.

    Sretno Bosnoooooo!!! Pozdrav iz Osijeka!

  • rođin rođo1 18.11.2009.

    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha koji li licemjera hahahahahahahahahahaha

  • nevidljiv_ca 18.11.2009.

    Ovi sto navijaju za Serbiju sutra bi Hrvatsku prodali i ja ih nesmatram Hrvatima nego spavacima koji cekaju svoj trenutak (koji nadam se nece nikad docekati)Sjetimo se Vukovara i time ce sve biti receno.Naprijed Bosno i Hercegovino.Bog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare