To je to što me zanima!

Srna zabio iz penala, Šahtar osvojio ukrajinski superkup

Kapetan Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna zabio je pobjedonosni gol za Šahtar u utakmici ukrajinskog superkupa protiv Dinamo Kijeva
Vidi originalni članak

Nogometaši Šahtara sedmi su put osvojili ukrajinski superkup. Na stadionu Černomorca u Odesi "rudari" su svladali kijevski Dinamo 2-0.

Sve bitno u ovoj utakmici dogodilo se u sudačkoj nadoknadi. U 92. minuti golman Dinama Oleksandr Šovkovski srušio je Alexa Teixeiru u šesnaestercu i dobio izravan crveni karton. Dinamo je napravio sve izmjene pa je na gol stao stoper Aleksandar Dragović, no to nije omelo kapetana Šahtara Darija Srnu da preciznim udarcem dovede "rudare" u vodstvo.

Kijevljani su se u preostalom vremenu u potpunosti raspali. U četvrtoj minuti nadoknade konačnih 2-0 postavio je Bernard nakon lijepog prodora Viktora Kovalenka. Dvije minute potom drugi žuti karton dobio je Sergej Ribalka, pa je Dinamo kraj utakmice dočekao s devetoricom.

Cijelu utakmicu odradili su hrvatski reprezentativci Srna (Šahtar) i Domagoj Vida (Dinamo) i obojica su dobila žute kartone. Novi-stari igrač Šahtara Eduardo utakmicu je pratio s klupe za pričuve.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Horned Reaper 15.07.2015.

    Knoro iskompleksiran ocito pa se tu mora ispuhati svojim komentarima jadnim

  • strmi007 14.07.2015.

    Drugačije ni nemože

  • Jeronim Beethoven 14.07.2015.

    Samo da se još vrate u Donbas Arenu i da igraju na svom stadionu, nitko im ne bi bio ravan. Ukrajinska vojska je konstantno granatirala stadion, ali im ni to nije pomoglu. Opet je izgubio njihov Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare