To je to što me zanima!

Srpkinje vs. Williams - Ivanović izbacila Venus

Ani Ivanović su za proboj u polufinale bila dovoljna dva seta, a u za ulazak u finale Australije igrat će protiv Slovakinje Hantuchove
Vidi originalni članak

Obje sestre Williams u četvrtfinalu su zaustavile srpske tenisačice. Nakon što je Jelena Janković izbacila mlađu sestru Serenu, Ana Ivanović je kući poslala stariju Venus. Meč je trajao sat i 46 minuta, nakon kojih je jedna od najljepših tenisačica na WTA Touru slavila pobjedu 7-6, 6-4.
- Sretna sam što sam svela dvoboj na dva seta - rekla je Ana Ivanović nakon meča i dodala:
- Bio je to fantastičan meč, s puno dugih izmjena. Venus je također igrala vrlo dobro.
Bio je to klasični ženski meč. U prvom setu tenisačice su po tri puta oduzimale servis protivnici i došle do tie-breka. U njemu je bolje snašla Ivanović. Venus je uspjela uzeti samo tri poena. U drugom setu bilo je manje breakova, ali i manje neizvjesnosti. Venus je jednom 'breaknula' Ivanović, a pritom je dva puta izgubila svoj servis i u polufinale ide srpska tenisačica, koja je osvojila osam poena više od protivnice (77-69). U polufinalu Ana Ivanović će igrati protiv Daniele Hantuchove.
Slovakinja je u četvrtfinalu prošla Poljakinju Agnieszku Radwansku u dva seta (6-2, 6-2). Imala je Hantuchova čak 14 prilika za obrat, iskoristila ih je šest i uvjerljivo pobijedila.

Ivanović - Williams 7-6 (3), 6-4
Hantuchova - Radwanska 6-2, 6-2

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cipi_Ri 23.01.2008.

    Bice to verovatno i prvo srpsko finale u zenskoj konkurenciji na Australian Openu . Hantuhova ce proci i losije od S.Williams . :)))

  • josipko 23.01.2008.

    AJMO HANTUCHOVA DRŽIM TI FIGE POBJEDI TU SRPKIJU

  • leeloo 23.01.2008.

    svaka čast ani i jeleni....

Komentiraj...
Vidi sve komentare