To je to što me zanima!

Srpska mafija je huliganima platila 200.000 eura za nerede?

Motivi izazivanja nereda u Genovi, prema pisanju srpske Politike, nisu bili zbog nezadovoljstva rada srpskog Saveza, nego da mafija stvori kaos u državi...
Vidi originalni članak

Srpski huligani koji su u Genovu došli s jedinom namjerom da prekinu utakmicu, dobili su 200.000 eura kako bi izazvali kaos na kvalifikacijskoj utakmici Italije i Srbije, piše Politika. Izvori uglednog beogradskog lista tvrde da je više od 60 huligana plaćeno da organizaciju i izazivanje nereda na stadionu Luigi Ferrari. Istraga je krenula u smjeru narko klana iza kojeg stoje osumnjičeni za šverc kokaina i pranje novca te njegov suradnik kojeg se sumnjiči za ubojstvo, razbojništvo i druga teška kažnjiva djela.

- Smatram da je samo izgovor informacija da iza svega stoji nezadovoljstvo stanjem u FSS. Ono što je mnogo vjerojatnije je da su nerede, kako se pretpostavlja, financirali dvojica šefova klanova, koji su možda u nekom sukobu zbog novca, ali obojici je interes da se stvori kaos u državi. Sve je još u domenu istrage i provjera informacija - rekao je anonimni izvor.

Iako je srpska policija obavijestila Interpol i zemlje u regiji da huligani namjeravaju poharati Genovu, očito su se na molbe oglušili. Četvorici izgrednika pritvor je produžen, a oni i ostali osumnjičeni kaznu će dočekati u ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare