To je to što me zanima!

Srpska policija uhitila huligane, prijeti im do 2 mjeseca zatvora

Policja je noćas u Srbiji dočekala navijače Hajduka koji su radili nerede na benzinskoj postaji u Vrčinu prilikom odlaska na utakmicu sa Slavijom u Bugarskoj. Dan poslije srpska policija pretresla je 400 navijača Hajduka
Vidi originalni članak

Kao što se i očekivalo srpska policija dočekala je navijače Hajduka na putu iz Bugarske i potražila odgovorne za nerede, grafite i opustošenu benzinsku postaju u Vrčinu.

'Policajci iz policijske stanice Grocka uhitili su 32 navijača Hajduka koji su na putu za Sofiju napravili kaos na benzinskoj postaji. Uhićeni su na povratku iz Bugarske, a akciju je predvodio osobno šef policijske postaje Grocka Zoran Đorđević', piše danas Blic.rs.

SRPSKI MEDIJI 'Navijači 'bilih' napravili kaos na benzinskoj kraj Beograda'

Doznajemo kako je i veća skupina navijača Hajduka noćas zadržana na ispitivanju u Nišu gdje su morali čekati čak osam sati, nakon čega su nastavili put prema Hrvatskoj.

Podsjetimo, u policiju su rekli da nije bilo demoliranja benzinske stanice, ali da su navijači s obilježjima Hajduka ušli, uzeli veću količinu pića i produžili dalje ne plativši ništa. Nakon toga navodno su razbacali kante za smeće i zidove išarali obilježjima Hajduka. Po povratku s utakmice u Sofiji, koja je njihovom Hajduku donijela nastavak borbe za Europsku ligu, odgovorni su navodno uhićeni.

O presretanjima navijača Hajduka u Srbiji pričao je i srpski ministar policije Nebojša Stefanović.

- U naše postaje u Nišu i Grockoj sprovodi se 32 navijača koji će biti privedeni nadležnim tužiteljima i sucima za prekršaje. Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali na jednoj benzinskoj postaji kod Vrčina, točnije cigarete, piće i igračke... Zbog divljanja na benzinskoj sucu za prekršaje bit će privedeno 28 navijača zbog nepristojnog, drskog i bezobzirnog ponašanja u grupi, za što je predviđena zatvorska kazna od 30 do 60 dana - kaže Stefanović koji dodaje kako je srpska policija noćas i jutros pretresla 400 navijača, prenosi Alo.

Idi na 24sata

Komentari 199

  • Ksendzi_1 04.08.2018.

    Kakve junacine zbog takih sam zamrzela pojedine sportove tako se nevoli svoj klub hoce vam mamice doci da vas brane

  • miodrag_misha 03.08.2018.

    takvih idiota ima i kod nas u Srbiji to nisu navijaci.

  • Eldorado1990 03.08.2018.

    Ako odu u Beogradski cz bit ce im veselo😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare