To je to što me zanima!

Srpska tenisačica prosula eure zarađene na Roland Garrosu

Heather Watson požurila mi je u pomoć kad je vidjela da se novčana nagrada rasula po podu svlačionice, napisala je Nina Stojanović na svom Instagramu
Vidi originalni članak

Mlada srpska tenisačica Nina Stojanović (20) završila je svoj put na Roland Garrosu u parovima već u prvom kolu, a malo joj je nedostajalo da ostane i bez novčane nagrade zarađene za sudjelovanje na francuskom Grand Slamu.

Nina je nakon završetka svog puta na turniru pokupila svoju omotnicu s novčanom nagradom i slučajno eure prosula po cijeloj svlačionici. Naravno, brzo se bacila u skupljanje novčanica, a pomogla joj je i kolegica iz Velike Britanije.

'Heather Watson požurila mi je u pomoć kad je vidjela da se novčana nagrada rasula po podu svlačionice', napisala je Nina na svom Instagramu uz fotografiju kako skuplja eure po svlačionici.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • AntiMamic1 02.06.2017.

    Ma da laganica pare u koverti, tko je to vidio porez platit. Ajd da je neki kikiriki turnir ali na jednom grand slamu ovako nesto i pod normalno ova to kaci na deustvene mreze gdje su institucije u zapadnim zemljama, koliko ih je primilo te koverte.

  • 02.06.2017.

    Nekih 5000 €, nije ni loše

  • DarkoMedjedović Novi 02.06.2017.

    Od kad isplacuju u kesu al nema racun u banci

Komentiraj...
Vidi sve komentare