To je to što me zanima!

Srpski Bogdanović moli za cijelu Hrvatsku, javili se Dončić i Nurkić: Stvarno srceparajuće...

Poruke podrške stizale su iz susjedstva, iz Bosne i Hercegovine, Sj. Makedonije, Crne Gore, ali i preko - Atlantika! Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović oglasio se na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Razoran potres koji je u utorak iza podneva pogodio Hrvatsku, a najviše Petrinju i okolna sela, digao je ekspresno na noge sve hrvatske sportaše. Pa je Dejan Lovren ponudio smještan ugroženima u svom hotelu u Novalji, uključio se Mateo Kovačić, ali i mnogi drugi koji su na razne načine nastojali pomoći ljudima koji su ostali bez krova nad glavom i sigurnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poruke podrške stizale su iz susjedstva, iz Bosne i Hercegovine, Sj. Makedonije, Crne Gore, ali i preko - Atlantika! Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović oglasio se na društvenim mrežama.

- Molim za sve moje prijatelje i ljude koje je pogodio potres u Hrvatskoj - napisao je član Atlanta Hawksa.

Slovenska zvijezda Luka Dončić također je pokazao da misli na Hrvatsku, u kojoj ljetuje, a javio se i reprezentativac BiH Jusuf Nurkić.

- Baš srceparajuće. Sućut svima i molitva za sve ljude u Hrvatskoj.

Košarkaši Cibone, koji su netom prije potresa napustili Draženov dom i trening, reagirali su djelom i odnijeli potrepštine u Petrinju, odnosno to su uime kluba učinili Damir Markota i Filip Bundović.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Gavrilo Princip 25.02.2021.

    Hahahahahaha volio bih da vidim Modrica kako moli za pomoc Srbiji, ali da tu se razlikujemo

  • 30.12.2020.

    Veliki sportaši i ljudi se vide kada je najgore, hvala svima.

  • NIKE 30.12.2020.

    Sada kreću podrške, postavljanje Hrvatske trobojnice na profile društvenih mreža, bolje da ne pišem o nadolazećoj korupciji gdje će se krasti na nemilo od WC papira do uplaćenog novca na račune CK-a i inih. I na kraju će nastradati sirotinja kao po dobrom starom običaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare