Sport

Komentari 77

Srpski Bogdanović moli za cijelu Hrvatsku, javili se Dončić i Nurkić: Stvarno srceparajuće...

Srpski Bogdanović moli za cijelu Hrvatsku, javili se Dončić i Nurkić: Stvarno srceparajuće...

Poruke podrške stizale su iz susjedstva, iz Bosne i Hercegovine, Sj. Makedonije, Crne Gore, ali i preko - Atlantika! Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović oglasio se na društvenim mrežama

Razoran potres koji je u utorak iza podneva pogodio Hrvatsku, a najviše Petrinju i okolna sela, digao je ekspresno na noge sve hrvatske sportaše. Pa je Dejan Lovren ponudio smještan ugroženima u svom hotelu u Novalji, uključio se Mateo Kovačić, ali i mnogi drugi koji su na razne načine nastojali pomoći ljudima koji su ostali bez krova nad glavom i sigurnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poruke podrške stizale su iz susjedstva, iz Bosne i Hercegovine, Sj. Makedonije, Crne Gore, ali i preko - Atlantika! Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović oglasio se na društvenim mrežama.

- Molim za sve moje prijatelje i ljude koje je pogodio potres u Hrvatskoj - napisao je član Atlanta Hawksa.

Slovenska zvijezda Luka Dončić također je pokazao da misli na Hrvatsku, u kojoj ljetuje, a javio se i reprezentativac BiH Jusuf Nurkić.

- Baš srceparajuće. Sućut svima i molitva za sve ljude u Hrvatskoj.

Košarkaši Cibone, koji su netom prije potresa napustili Draženov dom i trening, reagirali su djelom i odnijeli potrepštine u Petrinju, odnosno to su uime kluba učinili Damir Markota i Filip Bundović.

Najčitaniji članci