To je to što me zanima!

Srpski homoseksualci zovu Fifu u pomoć zbog navijača

Navijači Partizana i Crvene zvezde sve češće u Srbiji pozivaju na nasilje nad homoseksualcima. Gay udruga zato se požalila čelnicima Fife
Vidi originalni članak

Grobari i Delije uglavnom se tuku, katkad odu i korak dalje, a imaju i "hobi" - vrijeđanje homoseksualaca. I tu su jedinstveni, kad je o tome riječ nije važno navijaš li za "crno-bele" ili "crveno-bele". Grafiti se u Beogradu svako malo dotaknu te teme, a posljednji  zvuči doista opasno:
"Smrt, pederi, south gate"
Autor se ne zna, ne zna se ni iz koje je navijačke skupine, ali srpskim homoseksualcima to i nije presudno. Oni su, ako je vjerovati srpskim gay internetskim forumima, odlučili zaštitu potražiti od Fife! Navodno je moguće čak i da tuže - Partizan.
- To je isto kao da meni Pera duguje novac, a ja tužim Žiku - slikovito je za Kurir rekao glavni tajnik Partizana Darko Grubor.
- Je li nemoguće da ja uzmem sprej, švrljam razne gluposti i potpišem navijače Partizana ili Zvezde? Naravno da nije. I zato bih baš volio vidjeti tu tužbu - dodao je Grubor.
Udruženja homoseksualaca u Srbiji zatražila su da se dva najveća srpska kluba ograde od navijačkih natpisa. Ni iz Partizana ni iz Zvezde nisu ni prstom maknuli.
- Navijač je navijač sve dok je na tribini i podržava svoj klub. Nismo dužni reagirati na aktivnosti koje se događaju izvan stadiona - kaže Grubor.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • arsenal fc 13.08.2009.

    hahaha koji moroni sad će in biti još gore. tribati ćemo i mi svoje dovest malo u red

  • slavonac 91 13.08.2009.

    ajde da i nesto pametno dođe iz srbije

  • user_39199 13.08.2009.

    Dobro kazes cedo, sve ih treba naci i polomit im kosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare