To je to što me zanima!

Srpski košarkaš poručio: Hvala vam na podršci, idemo naprijed

Sada mi preostaje slušati liječnike kako bih se potpuno oporavio, osjećam se dobro i idemo naprijed - ohrabrujuće je poručio javnosti srpski košarkaš Ognjen Kuzmić iz bolničkog kreveta...
Vidi originalni članak

Srpski košarkaš i igrač Crvene zvezde Ognjen Kuzmić (29) počeo je komunicirati nakon strašne prometne nesreće koju je doživio ranije ovoga mjeseca. Četiri je dana bio u induciranoj komi, a zatim je imao i operacije lica kako bi mu se sanirala ozljeda vilice. Sada se nalazi na intenzivnoj njezi beogradske Hitne pomoći, a obratio se javnosti koja prati njegov oporavak.

Ispod fotografije na Instagramu, napisao je:
"Hvala svima na porukama podrške, vidimo se uskoro!"

Na fotografiji se nalazi u bolničkom krevetu, a društvo mu prave djeca i supruga. Podršku su mu u komentarima pružili i Luka Dončić, Rudy Fernández, Felipe Reyes, Vladimir Štimac, Sergio Llull i mnogi drugi. 

"Volimo te, brate! Zahvalni smo da si dobro", napisao je Deon Thompson.

 

Kuzmić se obratio javnosti i preko službene stranice svoga kluba:

„Želim se ovom prilikom zahvaliti svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživio i proživio. Svima iz Crvene zvezde, liječnicima i cijelom medicinskom timu, ministru zdravstva, svim mojim suigračima, bivšim i sadašnjim, izborniku Đorđeviću i navijačima koji su brinuli za mene" - poručio je košarkaš.

"Hvala svima, ispričavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Sada mi preostaje slušati liječnike kako bih se potpuno oporavio, osjećam se dobro i idemo naprijed", rekao je Kuzmić. 

Podsjetimo, košarkašku karijeru je započeo u banjalučkom Borcu, a imao je i dvogodišnju NBA epizodu u Golden State Warriorsima. S reprezentacijom Srbije je osvojio srebrnu medalju na Europskom prvenstvu 2017. godine, a odmah iduće sezone je preselio u madridski Real. U Zvezdu se vratio nedavno, a s klubom je potpisao ugovor na dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BonnyParker 25.07.2019.

    Cisto me briga za njega. Pijan divljao, skoro ubio ljude iz suprotnog smijera... srecom je drugi vozac bio priseban, pa je izbjegao smrt. Inace bi danas citali o "ubojici kosarkasu". Nadam se da ce kazneno odgovarati. Prestanite nas puniti sa vijestima s one strane granice...

  • Stiv_Maden 25.07.2019.

    Kako su ostali ozljedeni (oni manje bitni ljudi) koje je doticni unesrecio svojim divljanjem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare