To je to što me zanima!

Srpski mediji nakon Novakovog poraza: Španjolac oborio kralja, gotov san o kalendarskom GS-u

Poslije deset godina Alcaraz prekinuo dominaciju Novaka Đokovića. Alcaraz sačuvao prvo mjesto, Đoković neće biti prvi na svijetu. Alcaraz treći najmlađi prvak u povijesti Wimbledona, pišu mediji iz susjedstva
Vidi originalni članak

Novak konačno pao, Alcaraz je prvak Wimbledon! Naslov je to na srpskom b92 portalu nakon što je Novak Đoković (36, ATP 2.) izgubio u finalu Wimbledona od Carlosa Alcaraza (20, ATP 1.) s 1-6, 7-6 (6), 6-1, 3-6, 6-4 i tako ostao bez 24. Grand Slam naslova u karijeri.

FINALE WIMBLEDONA Đoković se opet obračunao s publikom pa prigovorio sucu da mu 'krade vrijeme' za servis

Nije uspio srpski tenisač doći do osmog naslova na londonskoj travi, a nakon svega je sportski čestitao mladom Španjolcu pred kojim je zasigurno blistava karijera. Već sad ima tri naslova iz tri finala Masters turnira kao i dva Grand Slama iz dva finala. 

- Sudac i publika protiv Novaka! Đoković ima tri protivnika u finalu Wimbledona - bio je jedan naslov članka na Kuriru.

Da, engleska je publika navijala za španjolskog tenisača, Đoković se u svom stilu par puta obračunao s njima, ali i susjedni su mediji čestitali zasluženom prvaku.

- Poslije deset godina Alcaraz prekinuo dominaciju Novaka Đokovića. Alcaraz sačuvao prvo mjesto, Đoković neće biti prvi na svijetu. Alcaraz treći najmlađi prvak u povijesti Wimbledona - naslovi su na b92 portalu, dok su na Kuriru pisali:

SAVLADALE GA EMOCIJE Đoković zaplakao nakon finala: 'Sine, volim te. Izgubio sam, a ti se još smiješ gore na tribini...'

- Alcaraz osvojio drugu Grand Slam titulu u karijeri i uništio Novakov san o zlatnom Slamu. Prekinuta veličanstvena seria Đokovića. Publika u transu, podržava Španjolca.

Informer je također pisao kako je "gotov Novakov san i kalendarskom Slamu, a i dominacija u Londonu. Alcaraz na najteži mogući način nadigrao Đokovića i osvojio Wimbledon".

Da je Novak pobijedio izjednačio bi se s Margaret Court koja ima 24 osvojena Grand Slama, a b92 zaključio je da će "povijest morati još malo pričekati".

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Privatnik 17.07.2023.

    "Tko visoko leti, nisko pada" 😋

  • Cvijet Cvijetu Buketic Buketu 16.07.2023.

    pocetak kraja hvala bogu vise

  • Medenko 16.07.2023.

    Cijenim Novaka kao covjeka sa karakterom pogotovo za vrijeme pandemije koji se okrenio protiv nasilnog vakcinisanja i protiv farmacomafije dok su 99% medija i ljekara prodali duse

Komentiraj...
Vidi sve komentare