To je to što me zanima!

Srpski mediji o slavlju Cibone: Nokaut, šok i prava katastrofa

Cibona je šokirala Crvenu zvezdu usred Beograda u polufinalu ABA lige. "Vukovi" su ulaskom u finale automatski izborili Euroligu, a Zvezda je na kraju ostala bez svega
Vidi originalni članak

Crvena zvezda regularni dio ABA lige završila je kao prvoplasirana momčad regionalne ABA lige. Ali u ključnoj utakmici Zvezda je izgubila - sve. Cibona je slavila u polufinalu regionalne lige u Beogradu 75-70.

Finalisti ABA lige automatski idu u Euroligu sljedeće sezone pa je slavlje Cibone nakon utakmice potpuno razumljivo. Cibona se vraća u Euroligu nakon tri godine izostanka, a Zvezdi se sve srušilo. Utakmica protiv Cibone najavljena je kao "biti ili ne biti". Zagrebačka momčad iznenadila je sve i utišala beogradsku Arenu.

"Šok! Zvezda bez izravnog plasmana u Euroligu", piše srpski Telegraf i u tekstu dodaje kako je domaća momčad potpuno razočarala u utakmici protiv Cibone.

"Cibona nokautirala Zvezdu u prvih 20 minuta polufinala!", piše alo.rs aludirajući na sjajan početak "vukova" u Beogradu, koji su u jednom trenutku imali +19.

"Katastrofa! Zvezda bez Eurolige, Cibona utišala Arenu", naslov je u srpskom Kuriru. U tekstu dodaju kako Zvezda nije izdržala pritisak u najvažnijoj utakmici sezone te ostala bez Eurolige.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • LucaKornatić 25.04.2014.

    u nedjelju u kombajn areni hrvatsko finale

  • MEDENO ŽGANJE 25.04.2014.

    Hrvatsko finale u sred Beograda!

  • 25.04.2014.

    Ma Partizan i Grobari ce vas pojesti u finalu !!! Ajmoooo Grobariiiii !!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare