To je to što me zanima!

Srpski navijači vidjeli su zastavu Kosova: Zamalo je nastao kaos

Na ulazu na stadion, navijači Srbije vidjeli su zastavu Kosova kod navijača Švicarske, na što su poludjeli. Uslijedio je verbalni obračun pa i šakački. Srećom, nije eskaliralo
Vidi originalni članak

Kada su kuglice u travnju spojile Srbiju i Švicarsku u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva, organizatori su itekako znali što ih čega. Doveli su dodatno osiguranje kako bi spriječili nerede jer ovdje nije riječ samo o nogometu.

Uz prepuno tenzija, spriječene tučnjave, vulgarnog gestikuliranja, provociranja i psovanja, Švicarska je pobijedila Srbiju 3-2 te se tako drugi Mundijal zaredom ispred njih plasirala u osminu finala Svjetskog prvenstva.

Netrpeljivost srpskih nogometaša prema Granitu Xhaki i Xherdanu Shaqiriju bila je očita od samog početka. Prije četiri godine ovaj dvojac porijeklom iz Albanije provocirao ih je slaveći golove s 'dvoglavim orlom', kada god su primili loptu, srpski navijači dočekali bi ih gromoglasnim zvižducima.

Pred kraj susreta zamalo je došlo do tučnjave kada su srpski nogometaši opkolili Granita Xhaku, a nervoza se prenijela i na tribine. Na ulazu na stadion, navijači Srbije vidjeli su zastavu Kosova kod navijača Švicarske, na što su poludjeli. Uslijedio je verbalni obračun pa i šakački. Srećom, nije eskaliralo. Zaštitari su bili u blizini, razdvojili su ih i svatko je nastavio svojim putem. 

Video pogledajte OVDJE 

DALIĆ O GVARDIOLOVOJ FOTOGRAFIJI S MAJKOM:

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Palmanova 03.12.2022.

    zaostala nacija,vikace i u 2034.kosovo i knin..toliko o njima

  • Nabim Jako 03.12.2022.

    Kosovo Republika! ide dalje kroz svoju malu koloniju Svajcarsku!

  • Flijana 03.12.2022.

    Kosovo republika👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare