To je to što me zanima!

Srpski savez uzvraća videom: "Kome to laže Danny Rose?"

Na YouTube kanalu srpski nogometni savez objavio je video na kojem odgovara na optužbe engleskog U-21 reprezentativca za rasizam. U isječcima se ne čuje ništa
Vidi originalni članak

Incident koji se dogodio na utakmici U-21 reprezentacija Srbije i Engleske u utorak dobila je novi nastavak. Na stadionu u Kruševcu došlo je do masovne tučnjave igrača i stožera obiju reprezentacija, a sve je kulminiralo rasističkim povicima tamnoputom engleskom nogometašu Dannyju Roseu, koji je pokretima ruku to ilustrirao.

Engleski mediji oštro su osudili rasističko ponašanje srpskih navijača, a 'gordi Albion' šokiralo je priopćenje srpskog nogometnog saveza, koje je ustvrdilo da rasizma nad Roseom nije bilo. I dok se javnost većinski zauzela za Engleze, srpski savez nastavio je 'tjerati svoj film'.

Naime, na svojem službenom YouTube kanalu Savez je objavio video pod imenom 'Kome to laže Danny Rose', a snimka prikazuje isječke s utakmice koje se konkretno tiču engleskog nogometaša, a da se pritom ne čuju nikakvi rasistički povici ili hukanje. Time su željeli opovrgnuti navode po kojima je Rose rekao da svaki put kad je dotaknuo loptu čuo majmunsko hukanje.

Zbog cijelog incidenta protiv Srbije je pokrenut disciplinski postupak, a ako joj se utvrdi krivnja mogla bi biti izbačena iz europskih natjecanja na svim razinama.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • aaerts 20.10.2012.

    di si čamugoviću :D

  • dežurnidušebrižnik 20.10.2012.

    Ko jači taj kači!! A inače se baš nekako čudim kako engleski navijači još nisu dobili Nobelovu nagradu za mir, uz obrazloženje kako šire ljubav i prijateljstvo na stadionima diljem zemlje, Europe i Svijeta!!!!

  • Dino_Tovar 19.10.2012.

    Meni se čini da je to napravio vanjski neprijatelj"Mamič-štimac-šuker" da skinemo jednoga iz grupe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare