To je to što me zanima!

Srpskog reprezentativca izbacili iz Bešiktaša! Cura neće u Rusiju: 'Hrani psa tri dana i upamtit će'

Menadžer je dogovorio sve detalje oko prijelaza veznjaka Adema Ljajića iz Istanbula u Spartak, ali djevojka Buba Bečković stopirala je posao i razbjesnila predsjednika. Igrač je u šoku
Vidi originalni članak

Adem Ljajić, jedan od naših profesionalnih nogometaša, nastavit će raditi odvojeno od momčadi nakon odluke našega stručnog stožera, priopćili su u ponedjeljak iz Bešiktaša.

U pozadini tog poteza je, prema pisanju turskih medija, doista bizarna priča. Srpski reprezentativac već je sve bio dogovorio sa Spartakom, menadžer je ispregovarao transfer u Moskvi, ali onda se igrač predomislio.

Ljajićeva djevojka Zubejda Buba Bečković, naime, nije htjela selidbu u glavni grad Rusije, piše Fotospor. Predsjednik Ahmet Nur Cebi poludio je zbog toga i naredio treneru Sergenu Yalçınu da ga odstrani iz prve momčadi.

Ne dođe li do nekog dogovora od kraja prijelaznog roka, Adem Ljajić (29) posljednju će godinu ugovora s klubom hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide provesti trenirajući odvojeno. Uz plaću od oko tri milijuna eura to ne bi trebao biti neki problem.

Veznjak je nakon svega putem društvenih mreža poslao zanimljive poruke.

"Hrani psa tri dana i pamtit će te tri godine. Hrani čovjeka tri godine i zaboravit će te za tri dana", napisao je u jednoj objavi, a u drugoj nastavio u sličnom tonu:

"Nema problema s društvom, navijačima, obitelji Bešiktaša. Bit priče je da možeš napraviti puno ili malo, ali ćeš biti zaboravljen u trenutku."

Ljajić je u Bešiktašu od ljeta 2019., a u dvije sezone skupio je 85 nastupa i zabio 18 golova uz 26 asistencija.

Prije Bube Bečković tri je godine bio u vezi s manekenkom Sofijom Milošević, koja je danas u vezi s igračem Real Madrida Lukom Jovićem. Par je dobio i sina Alekseja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • PunPogodak 18.08.2021.

    još ja gledam Bešiktaš pa mi nije jasno koji je to novi igrač kad ono Zubejda BUBA mala razigrava, poentira, ima je po cjelom terenu nema priče mora se nju pitat hahaahhahha koji komedijaš ovaj Tošić aj u kuinju sukaj pitu.

  • Mr. Spock 17.08.2021.

    Jbg, nema više normalne WAG koja se posveti suprugu nogometašu, nego im sve kroje dnevni ritam. Davno je A. Kovač rekla da je žena nogometaša kuharica, spremačica, sobarica, supruga, fizioterapeut, psiholog, kurva i majka, ovisno o potrebi

  • ćiribu_ćiriba 17.08.2021.

    Cura je gazda :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare