To je to što me zanima!

Dušku Vujoševiću za divljanje protiv Zadra tri susreta kazne

Duško Vujošević kažnjen je s tri utakmice zbog incidenta u 1. kolu protiv Zadra. On je napao suce, vrijeđao, a onda i motivirao huligane da bacaju predmete na parket...
Vidi originalni članak

Vujošević je u trećoj četvrtini beogradske utakmice dobio isključujuću tehničku pogrešku nakon čega se obrušio na suce. Svojim je nekulturnim ponašanjem motivirao domaće huligane da počnu bacati razne predmete na parket.

Zadrani su zbog toga, pri vlastitom vodstvu 52-43, morali pobjeći u svlačionicu. U nastavku dvoboja Partizan je došao do pobjede 81-74. Vujošević neće smjeti voditi Beograđane u utakmicama protiv Krke, Cibone i Širokog.

Partizan je kažnjen sa 6600 eura zbog propusta u organizaciji utakmice i zato što Vujošević nije napustio dvoranu nakon isključujuće tehničke pogreške. 

Zanimljivo je da su suspenzije dobili i suci, te delegat utakmice zbog administrativnih pogrešaka koje su napravili.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • pukovnikzg 02.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jaha 01.10.2012.

    duško dugouško!

  • dskalec 01.10.2012.

    cini mi se da tamo vrijedi nesto tipa sto si veći primitivac,to će ti više publika skandirat. kad ne ide na posteno,onda idu ovako. nikad ljudi od njih. Hrvatska u <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare