To je to što me zanima!

Srušio TOP 10 igrača: Ćorić u 3. kolu, slavio je i Ivo Karlović

Ćorić je pobijedio osmog igrača svijeta Austrijanca Dominica Thiema 6-1, 7-5 i prvi put ove sezone spojio je dvije pobjede. Karlović je bio bolji od Andreja Kuznjecova i čeka ga Nick Kyrgios
Vidi originalni članak

Borna Ćorić prošao je u 3. kolo velikog ATP turnira u Miamiju pobijedivši Austrijanca Dominica Thiema sa 6-1 i 7-5, a očekuje ga dvoboj s Francuzom Adrianom Mannarinom.

Ovo je četvrta Ćorićeva pobjeda u karijeri protiv igrača iz Top 10. Thiem je 8. na ATP listi, a njome je po prvi put u ovoj sezoni uspio spojiti dvije pobjede.

Ćorić je 62. igrač svijeta, a njegov sljedeći protivnik u trećem kolu Mannarino je 65. na ATP ljestvici.

Ivo Karlović pobijedio je u Rusa Andreja Kuznjecova 7-6(4), 6-1 za treće kolo istoga turnira. Ovo je prvi put da je Div sa Šalate prošao u treće kolo Miamija gdje ga čeka Australac Nick Kyrgios koji je sa 6-4 i 6-3 bio bolji od Damira Džumhura iz BiH.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mthesecond 26.03.2017.

    Jednom u sto godina se potrefi da dobije nekog boljeg istaknutijeg tenisača...Ja sam nekad mislio da je velik potencijal,očekivao velika djela od njega,da će samo napredovati i napredovati,dokazivati se i dokazivati ali nema ništa od toga,nije jak u glavi i to mu je slaba strana,a bez toga u tenisu ne ide...I nekako ne vjerujem da će s godinama ojačati,da će s iskustvom profitirati...Gubi od tamo nekog Lakssonena,nekih Korejanaca,Slovenaca i tek povremeno bljesne s nekom ovakvom pobjedom...Nema kruha od njega što se veli...

  • Greatest-Of-All-Time 26.03.2017.

    Bravo Borna...kakav Thiem.Uz Cilica najgori top 10 tenisac.Jos Borna treba puno da radi da se priblizi vrhu.Treba dosta raditi na forhandu iako zna opaliti tu i tamo jaci.No najvise mi u oko upada strah od mreze.Koliko puta izbaci tenisaca iz terena ili dobrim servisom ili udarcem i ostane natrag umjesto da izadje na mrezu.Ovako se svaki poen pati fizicki.Treba raditi na sta vise besplatnih poena...No bitno da je vratio tu igru koju je imao ranije i da se izvukao iz losije forme.

  • ivica1996 26.03.2017.

    definitivno ga kisa spasila, al svejedno pobjeda je pobjeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare