To je to što me zanima!

Stadion s najljepšim pogledom na svijetu dobio krov i stolce...

Momčad Rijeke uskoro će se preseliti u trening-kamp na Rujevici. Prvim danom srpnja stadion je dobio prva od nešto više od 5000 sjedećih mjesta, koliko će imati
Vidi originalni članak

Još je svega desetak dana ostalo do otvorenja novog trening-centra nogometaša Rijeke na Rujevici. Stadion "s najljepšim pogledom na svijetu", kako su ga prozvali, blizu Jadranskog mora, polako dobiva završni izgled.

U srijedu su na istočnu tribinu radnici počeli postavljati stolce koji tvore bijelo-plavi križ, simbol nogometnog kluba; gotov je krov duž cijele zapadne tribine, a uskoro će biti postavljeni i reflektori.

Što se unutrašnjosti tiče, mnoge su prostorije, poput svlačionica i novinskog centra, već gotovo spremne. Ostao je još jedan veći zahvat, postavljanje travnjaka kojemu prethodi postavljanje drenaže.

Momčad Matjaža Keka prvu utakmicu sezone ima u Zaprešiću protiv novog prvoligaša Intera u petak, 10. srpnja, a potom joj slijedi i prvo domaćinstvo u Europskoj ligi (2. pretkolo), utakmica protiv pobjednika dvoboja Škendija-Aberdeen.

Zasad nema potvrda kako će Rujevica biti spremna za sam početak sezone, ali preseljenje je vjerojatno pitanje dana. Sve se to radi kako bi moglo početi preuređenje Rijekina stalnog doma na Kantridi.

stadionkantrida.hr
Idi na 24sata

Komentari 94

  • fuu kam ise 02.07.2015.

    Bravo za Rijeku , samo neka se gradi

  • AnteG 02.07.2015.

    BRAVO RIJEKO! Svaka čast!

  • elpapito93 01.07.2015.

    **** Admin **** : Poštovani, ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka lijevo. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare