To je to što me zanima!

Stakleni Bale: I 27. se put ozlijedio otkako je u Realu!

U pet i pol sezona u Madridu, Velšanin je zbog ozljeda propustio više od 60 utakmica! Što je cijela jedna sezona. U prvoj utakmici 2019. godine opet mu je stradao mišić...
Vidi originalni članak

Gareth Bale (29) nastavlja po starom u Realu. Nažalost po navijače kraljevskoga kluba - ne s golovima i asistencijama nego s ozljedama.

U prvoj utakmici u 2019. godini, remiju Reala i Villarreala 2-2, Velšanin je izdržao samo 38 minuta. Opet je osjetio mišić, trener Solari držao ga je u igri do poluvremena, a onda ga zamijenio Iscom. 

Nevjerojatno: Baleu je to 27. ozljeda otkako je došao u Real 2013. godine! Prije ovoga, ozlijedio je gležanj u Ligi prvaka i sudaru s CSKA, a zbog ozljeda je propustio više od 60 utakmica! Što ugrubo znači možda čak i više od jedne sezone, od pet i pol koliko je u Madridu.

Patio je od svih vrsta ozljeda: preopterećenja, istegnuća, puknuća ligamenata, ruptura mišića, iščašenja zgloba, raznih problema s koljenima... Zlatan igrač staklenih mišića...

Santiagu Solariju bila je to 14. utakmica na Realovoj klupi, koliko je skupio njegov prethodnik Julen Lopetegui prije nego što je smijenjen. Argentinčeve su brojke bolje: ima pet pobjeda više (11 pobjeda, remi i dva poraza) i jedan trofej, klupskog SP-a.

No, iako su brojke osjetno bolje, dojam nije - Real je daleko od šampionskog izdanja...

Idi na 24sata

Komentari 26

  • LebronJordan23 04.01.2019.

    Eto mu kao ima 3% masti, odlicna kondicija ovo ono, a tipa neki debeljuce nikad ozljeđeni

  • cvolcika 04.01.2019.

    Jbt ovog Balea.Zapuse vitar njemu ispadne meniskus.

  • Hunter.Stockton.Thompson 04.01.2019.

    Ne treba vama Ronaldo, nimalo hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare