To je to što me zanima!

Stalno plačeš, ovako izgledaš: Müller se narugao Chielliniju

Thomas Müller imao je primjedbe na Chiellinijevo izigravanje žrtve pa mu je pred sucem pokazao kako to on vidi. U kratkom roku postao je hit na društvenim mrežama...
Vidi originalni članak

Nijemci su prošli u polufinale Eura nakon pobjede protiv Italije na penale u Bordeauxu. Nekima je promaklo Müllerovo ismijavanje Chiellinija tijekom utakmice.

Thomas Müller u jednom je trenutku ušao u raspravu s talijanskim braničem Giorgiom Chiellinijem. Müller i Chiellini bili su u duelu i obojica su završili na travi. Nijemac je imao primjedbe na Chiellinijevo izigravanje žrtve.

Pa mu je pred sucem i Buffonom pokazao kako to on vidi.

Napadača minhenskog Bayerna pokušao je smiriti Gianluigi Buffon, ali Müller je i njemu pokazao kako Chiellini glumi. Nijemci kao Nijemci, ne trpe simuliranja i pretjerana naglašavanja prekršaja u čemu su Talijani svjetski prvaci. 

Baš je Thomas Müller prvi promašio penal kod Nijemaca. Time je dobio neslavnu titulu prvog njemačkog igrača koji je promašio penal u raspucavanjima na velikim natjecanjima još od davne 1982. godine, o čemu smo već pisali.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • nokia010 03.07.2016.

    Steta za Bufona, penali su cista sreca.

  • karton 03.07.2016.

    Nogomet je postao sport za pi*kice, cim ga krivo pogledas , on se previja kao da su mu polomili obje noge. Krivi su suci koji nasjedaju na te finte. Dosta !! Kad vidis sudare koje imaju ragbijasi...

  • forza_juve 03.07.2016.

    Sta ni mu šamarčinu zavaljo

Komentiraj...
Vidi sve komentare