To je to što me zanima!

Stambolija: Izbacili su me iz stana, a imam temperaturu 39

Šefovi nogometašu Karlovca Adisu Stamboliji ne žele platiti stanarinu jer je zatražio arbitražu. Nije on jedini ostao beskućnik, još nekoliko suigrača izbačeno je iz stana
Vidi originalni članak

Evo putujem kući, u Bosnu. Vlasnik stana dočekao me ispred vrata i rekao mi da pokupim stvari i odem, javio se utučeni Adis Stambolija (27), nogometaš Karlovca, koji već dugo s čelnicima kluba vodi tešku borbu za egzistenciju.

Šefovi mu ne žele platiti stanarinu jer je zatražio arbitražu. Nije on jedini ostao beskućnik zbog sramotnog ponašanja vodećih ljudi karlovačkog prvoligaša. Još nekoliko njegovih suigrača izbacili su iz stana.

Ovo nisam doživio ni u Jedinstvu iz Bihaća

- U srijedu sam se i razbolio, imam temperaturu 39 stupnjeva, nisam mogao ni trenirati posljednja dva dana, a moram voziti kući jer nemam kamo. Nemam novca ni za lijekove, sa suprugom idem roditeljima da mi oni pomognu - žali se Stambolija i nastavlja:

- Predsjednika kluba Talakića zvao sam 30 puta, poslao sam mu tri poruke, ali odgovora nema. Zamolio sam i trenera Petravića da ga pokuša dobiti, no ne javlja se ni njemu. Bio sam i na stadionu, ni ondje nema nikoga...

Na sudu se čelnici kluba nisu udostojili ni pojaviti

Prvotimci Karlovca plaću nisu dobili posljednjih sedam mjeseci, njihova egzistencija odavno je ozbiljno ugrožena, ali kao da se time nitko previše ne zamara.

- Prema novim pravilima, ne dobije li igrač plaću tri mjeseca, ako klub ne izvršava obveze prema njemu, ne mora ni on izvršavati svoje - kaže Mario Jurić, tajnik Nogometnog sindikata, koji je u ovoj priči nemoćan.

- Ovaj slučaj problem je HNS-a jer ako savez svojim instrumentima ne može napraviti reda, Nogometni sindikat može još manje. Pravo je pitanje kako je takav klub uopće dobio licenciju za natjecanje - kaže Jurić.

Trener: Ovo je dno dna, nisam to još doživio

Radim kao trener 14 godina, ali ovog nema nigdje, šokiran je i trener Karlovca Damir Petravić, koji je u Karlovac došao prije dva mjeseca.

- Svaki dan razgovaram s igračima, tješim ih, zapravo nagovaram da ne odustanu. Preživljavamo iz dana u dan, ali nema tu nikakvog plana. Ovo je dno dna...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Tiho_1 13.11.2011.

    Za zadovoljit svoju pohlepu, spreman je uništiti sve oko sebe. Ostali klubovi ,u okolici Zagreba, dobiju nešto od njega na kapaljku jedino kad mu prodaju utakmice , a to je normalno malo za preživit cijelu godinu. Car, kralj, legenda...???

  • user_123615 12.11.2011.

    pa bolja je situacija u nekim drugoligašima!!

  • Sicma 12.11.2011.

    Stambolija druye, igrao si za Jedinstvo, kad je ono osvajalo i gazilo sve, pa i u intertoto kupu. Imao si solidnu platu i smjestaj dobar, ali si svojevoljno otisao iz kluba niko te nije izbacio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare