To je to što me zanima!

'Stan the Man' Wawrinka je 'otpuhao' Berdycha za 58 min.

Švicarski je tenisač pobijedio Čeha neočekivanom lakoćom 6-1, 6-1 i tako ostvario svoju petu pobjedu u nizu protiv Berdycha te ukupno desetu iz petnaest mečeva...
Vidi originalni članak

Dok s nestrpljenjem očekujemo sraz Marina Čilića i Novaka Đokovića, koji je na rasporedu od 21 sat, Stanislav Wawrinka i Tomaš Berdych odigrali su prvi meč skupine A na završnom turniru osmorice najboljih tenisača u Londonu. 

Švicarski je tenisač pobijedio Čeha neočekivanom lakoćom za samo 58 minuta 2-0 u setovima (6-1, 6-1) i tako ostvario svoju petu pobjedu u nizu protiv Berdycha, ukupno desetu iz 15 mečeva. 

Svoje drugo pojavljivanje na Mastersu 'Stan the Man' započeo je novom pobjedom nad Berdychom koji pak nije pružio igru kakva se očekuje od jednog od najboljih tenisača. 

Švicarac u drugom kolu, koje je na rasporedu u srijedu, čeka pobjednika susreta Čilić-Đoković, dok će Berdych naravno igrati protiv poraženog iz tog dvoboja. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 11.11.2014.

    da kao i Đoković Čilića, nažao...

  • Wimby 10.11.2014.

    Wawrinka genijalan, polufinale zacementirano. Koliko god navijao veceras za Marina mislim da mu nisu nekakve sanse. Piljic pojma nema, kao 51 na spram 49, haha, mozda 89 za Djokovica!

  • armada20 10.11.2014.

    Sramota za Berdycha,njegov najgori meč u sezoni,ali idemo dalje Berdych nije još ništa izgubljeno .

Komentiraj...
Vidi sve komentare