To je to što me zanima!

Stanić: Dalić neće odlučiti na svoju ruku. Reprezentacija nije njegovo vlasništvo. Niti Livajino

Prvo će razgovarati s iskusnim igračima. Vjerujem da će potegnuti za promjenama, ovisno o profilu igrača koji su mu potrebni, kazao je brončani 'vatreni'
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Stanić (51) gostovao je u HRT-ovoj emisiji Sportske minute povodom poraza u kvalifikacija za Euro u Njemačkoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dalić je preuzeo odgovornost i rekao da je krivac jer nije ništa mijenjao. Najveća kvaliteta hrvatske reprezentacije je vezni red. To su igrači svjetske klase, a ostalo su dobri igrači - kazao je i dodao:

- Bio sam i ja dobar igrač, ali nisam bio svjetske klase. Ako ja kao bočni igrač ne rasteretim središnjicu, mi se gušimo i imamo problema. Sad je na izborniku da skupa s igračima pronađe razloge našeg manjka energije.

Dalić je najavio promjene, nove igrače za sljedeće okupljanje koje dolazi već za mjesec dana.

- Ne znam u kojem bi smjeru on išao. Mislim da je najavio da će ići u tom smjeru, ali prvo će razgovarati s iskusnim igračima. Neće donijeti odluku na svoju ruku, nego nakon konzultacija s igračima.

ANKETA: OCJENE 'VATRENIH' Tko je bio dobar, tko podbacio? Osmorica su dobila palac dolje

REZULTATI ANKETE Čitatelji 24sata: Ove bi igrače Dalić trebao pozvati u 'vatrene'

- Vjerujem da će potegnuti za promjenama, ovisno o profilu igrača koji su mu potrebni. Kramarić je upitan, pitanje je kad će se Perišić vratiti, a on je naš najkompletniji igrač u povijesti reprezentacije. Njegov izostanak je kolosalan, teško je to zamijeniti.

Odlazak Marka Livaje i dalje je "vruća" tema u Hrvatskoj.

- Imamo jednu situaciju koja je vruća tematika, koja se žvače medijski već dugo, a bude i dalje jer izaziva puno komentara, lajkova... Ono što je ostalo zamagljeno jest onaj dio kad se ratovalo priopćenjima, a nitko nije javno izašao i rekao što se dogodilo. Mi ne znamo - kazao je i dodao:

KOMENTAR Hrvatska će dohvatiti Euro, ali izborniče, spustite se na zemlju!

- Ja znam u odnosu na medijske napise i "rekla-kazala". Ljudi koji su bili unutra očito su odlučili ostati zakopčani. Što Livaja, što Dalić. Nije reprezentacija Dalićevo vlasništvo niti Livajino. To je od svih nas.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • zutizgzg 17.10.2023.

    otjerajte ga kada sam nece Modrica i ostale penzionere isto

  • NEOPISIVO_2 17.10.2023.

    1.Rekreativci poput Livaje ne trebaju reprezentaciji. 2. Isto tako debelo precjenjujemo vrijednosti naših mladih reprezentativaca. Možda Sučić kada se oporavi od ozljede. Baturina trenutno stagnira, a Šimić je još zelen iako napreduje. Drugi nitko nije niti blizu, a osobito nemamo deficitarne bekove i/ili krila. 3. Vidi i Barišiću treba zahvaliti i moliti se Bogu da se povrijeđeni što prije vrate. 4. Crno nam se piše u budućnosti: Svaki plasman na Svjetsko i Europsko prvenstvo biti će ostvarenje sna, slićno kao u košarci. 5. Ispred Mađarske se nećemo plasirati najmanje slijedećih 20 godina. 6. Živi bili pa vidjeli.

  • zagraj 17.10.2023.

    Zašto se stalno piše o Livaji,on jednostavno ne želi igrati za svoju domovinu,neka stane pred branitelje i pita ih zašto su oni branili domovinu za koju on ne želi igrati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare