To je to što me zanima!

Stanić: Ma Caktaš je fenomen! Napali su mu integritet i klub...

Nosio je veliki teret iscrpljenosti i gripe, a unazad nekoliko dana pojavile su se priče gdje sam ja oštro reagirao da se bojkotira njega i dvojicu klinaca, rekao je Mario Stanić
Vidi originalni članak

Ja neću govoriti o utakmici i o pobjedi, to ćete slušati na presici. Pričat ću samo o fenomenu, a to je onaj Mije Caktaša, započeo je priču savjetnik predsjednika Uprave za sportsku politiku Hajduka Mario Stanić nakon čudesne pobjede 6-0 nad Goricom na Poljudu.

HAJDUKOVA RAPSODIJA Kakav uvod pred tri derbija! VAR opet ispravio grešku suca

Potom je otkrio o čemu se radi:

- Nosio je Mijo veliki teret iscrpljenosti i gripe, a unazad nekoliko dana pojavile su se priče gdje sam ja oštro reagirao da se bojkotira njega i dvojicu klinaca. Prema tome, ovo je bila izuzetno teška utakmica za njega, no vidjeli ste kako je reagirao - nahvalio je Stanić Caktaša, koji je u subotnjoj utakmici zabio dva gola, pa dovršio:

- Treba mu čestitati. To je bio napad na njegov integritet, napad na klub i svaki put ćemo ovako oštro reagirati.

Podsjetimo, u nekim medijima pojavile su se špekulacije kako su Mijo Caktaš, Darko Nejašmić i Jakov Blagajić svi igrači iste managerske agencije, navodno izmislili virozu i visoku temperaturu te nisu nastupili u Koprivnici. Priča je naravno bila izmišljena no jako je naljutila Stanića koji je prije nekoliko dana na press konferenciji oštro demantirao tako nešto, a isto je ponovio i danas nakon visoke pobjede Hajduka.

Hajduk je i dalje drugoplasirana momčad lige s 44 boda, a devet bodova ispred na prvom je mjestu Dinamo.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 22.02.2020.

    Ne dipr

  • pojser-bljak 22.02.2020.

    Cuj ostro demantirao!? Kako je to neostro demantiranje?

  • 22.02.2020.

    Prosle godine najbolji strijelac lige kao vezni igrac, a i sada je pri vrhu. Opcenito jedan od najboljih igraca lige i kao takav ne moze se pribliziti reprezentaciji, cak ni sada kad je pola igraca otislo. Sramota velika Dalica i saveza. Bitno da neki nakon jedne dobro odigrane utakmice upadaju u repku i vise ih bog ne bi izbacio, puj puj puj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare