To je to što me zanima!

Stanje je isto: Schumacher u petak ima najtužniji rođendan

Za četvrtak nije najavljena nikakva konferencija za medije, što znači da je stanje Michaela Schumachera nepromjenjeno. U petak će Schumi navršiti 45 godina
Vidi originalni članak

Mnoštvo novinara u četvrtak prijepodne pred bolnicom u Grenobleu s nestrpljenjem je čekalo suprugu Michaela Schumachera Corinnu i njegovu glasnogovornicu Sabine Kehm u nadi da će dobiti nove informacije oko zdravstvenog stanje trofejnog F1 prvaka.

Nažalost, danas neće biti konferencije za medije o trenutnom Schumijevom stanju nakon što je prvog dana 2014. godine Kehm najavila da će javnost obavještavati samo u slučaju promjene oko Nijemčevog oporavka.

Dakle, stanje je i dalje nepromijenjeno, odnosno Schumacher je u kritičnom, ali i stabilnom stanju. I dalje se nalazi u induciranoj komi te će u tom stanju ostati koliko je god potrebno, poručuju liječnici. To znači da će Schumi u petak imati najtužniji rođendan, kad će navršiti 45. godina, nažalost, bez svijesti.

Podsjetimo, nakon druge izvršene operacije liječnici su Michaelu uklonili hematome i smanjili pritisak u mozgu čime su stabilizirali stanje. Ispred bolnice skupljaju se stotine navijača u nadi da čuju pozitivne vijesti, a pristup Schumacherovoj sobi ima samo uža obitelj i najbliži suradnici.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • stvoriteljmg 03.01.2014.

    Ima rođendana budi sretan da si živ što si sve prošao u životu.

  • laziona 02.01.2014.

    svi vi koji lupate minuse ovo nikad nisam ni rekla ni poželila a sad vam to kažem proživili jedan dan što proživljava njegova obitelj danima ,ja znam kako im je,,, a vi bolujete za plusevima mene ne zanima sport ne pratim ga ali svakom čovjeku a tako i njemu želim da se oporavi i obraduje svoju obitelj

  • Stile-R6 02.01.2014.

    Jak je on, pobijedit će i ovu "utrku"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare