To je to što me zanima!

Ronaldo iz Turčinovića stigao na derbi: 'Ponio sam i kopačke...'

Bubalo je bio član šampionske generacije 'bilih' iz sezone 2000./2001 prije nego što preselio u austrijski Kärnten, u kojem je i proveo najveći dio karijere
Vidi originalni članak

U Splitu se polako zahuktava atmosfera uoči najvećeg derbija hrvatskog nogometa koji je na rasporedu u 19 sati.

Splitski kafići puni su od samoga jutra, a u jednom od njih smjestio se i bivši nogometaš Hajduka Stanko Bubalo, koji je doveo prijatelje iz Širokog na utakmicu.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠVICARCI ISTRAŽILI Veliko istraživanje CIES-a u čak 32 europske lige: Dinamovci najbolji, načvršći zid Osijekov!

- Ponio sam ja i kopačke ako zatreba 10-15 minuta pred kraj - kazao je uvijek dobro raspoloženi Bubalo.

Bubalo je, podsjetimo, bio član šampionske generacije 'bilih' iz sezone 2000./2001 prije nego što je preselio u austrijski Kärnten, u kojem je i proveo najveći dio karijere. Trenutno obavlja dužnost pomoćnog trenera Širokog, u kojem se rodio i započeo nogometnu karijeru.

Dinamo je na sedam bodova prednosti nad Hajdukom i pobjeda bi ga učinila nedostižnim Splićanima. I remi će odgovarati Zagrepčanima, najviše Osijeku, dok hajdukovcima igra isključivo pobjeda kojom bi smanjili zaostatak na četiri boda i nadali se još pokojem kiksu svojih rivala do kraja prvenstva.

MLAĐE KATEGORIJE Uvertira u derbi: Pioniri Dinama izbacili 'bile', a juniori pobijedili Osijek i osigurali finale Kupa

U dobrom ritmu oba kluba ulaze u derbi, Hajduk s pobjedom protiv Gorice 1-0, Dinamo s uvjerljivih 3-0 protiv Istre. Za završnicu su "modri" dobili u pojačanje u povratniku Luki Ivanušecu, dok je za Hajduk najveći hendikep ozljeda veznjaka Lukasa Grgića, a zbog kartona nema stopera Katića.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap* 20.04.2022.

    Kako je dinamu zabio onaj gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare