To je to što me zanima!

Stari lisac: Sepp Blatter hodao s bivšom djevojkom Ronalda?!

Iako je razlika u godinama između njih čak pola stoljeća, Sepp Blatter (79) našao je način kako zavesti Irinu Shayk (29), bivšu djevojku Cristiana Ronalda, piše Mundo.es
Vidi originalni članak

Sepp Blatter 17 je godina bio na čelu svjetskog nogometa, sve do ovog utorka kad je samo nekoliko dana nakon osvajanja petog uzastopnog mandata napustio Fifu. Vremešni Švicarac (79) drmao je najvažnijom sporednom stvari na svijetu, no unatoč godinama imao je sreće sa ženama.

Jedna od njih navodno je bila i Irina Shayk (29), bivša djevojka Cristiana Ronalda, prenosi španjolski Mundo. Sepp je hodao s 50 godina mlađom Ruskinjom prije veze s Lindom Barras (50), s kojom je obznanio vezu početkom 2014. godine.

O kakvom se zavodniku radi, svjedoče riječi izvršnog direktora Irskog nogometnog saveza Johna Delaneyja.

- Nedavno je u Beču upoznao Emmu, moju partnericu. Buljio je u nju sedam-osam sekundi i rekao: "Imaš moje dopuštenje da budeš s njom". Zamolio sam ga da promijenimo temu.

Sve Seppove žene

Blatter se triput ženio. S prvom suprugom Liliane Biner ima kćer Corinne, potom je stao pred oltar s kćeri generalnog tajnika Fife Barbarom Käser koja je nakon deset godina braka umrla od komplikacija tijekom operacije.

Nakon veze s Poljakinjom Ilonom Boguskom, Sepp je 2002. oženio dresericu dupina Graziellu Blancu, ali brzo su se rastali. Nakon bezuspješnog pokušaja pomirenja 2009., viđa se s političarkom Lindom Barras.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Joker 🃏 06.06.2015.

    Hahahah

  • DavidMutvar 06.06.2015.

    Pokazuje se da su sve institucije kompromitirane, a sve se vrti oko sexa i moci, samo treba ptomotriti prirodu i njezine aksiome, dominantan muzjak, radi sve da bi zadrzsi moc i poziciju...

  • Nemo1308 06.06.2015.

    Stari lisac? **balo majku, vi novinari ili urdnici koji kreirate i izmisljate novine tj. novisti stvarno ili nemate probavni trakt ili mozak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare