To je to što me zanima!

Statistika u polufinalima EP-a ne ide nam u prilog, nažalost

U Sloveniji 2004. izgubili smo polufinale od domaćina. Polufinale EP-a u Srbiji 2012. također smo izgubili od domaćina, a u utakmici za treće mjesto dobili smo "furiju"
Vidi originalni članak

Jedina medalja koja nedostaje hrvatskim rukometašima je europsko zlato, do sada smo dvaput osvojili srebro i dvaput broncu.

No u prilog nam ne ide ni statistika polufinalnih utakmica koje smo igrali protiv domaćina. 

U Sloveniji 2004. godine izgubili smo polufinale od domaćina 27-25, a u borbi za broncu bolji su od nas bili baš Danci (31-27). Polufinale EP-a u Srbiji 2012. također smo izgubili od domaćina (26-22), a u utakmici za treće mjesto dobili smo Španjolce 31-27. 

‘Kauboje’ će, kao i dosad, bodriti Hrvati koji žive u Danskoj

Neke su agencije planirale i čartere za završnicu rukometnog Eura. Govorkalo se da će iz domovine na završnicu tristotinjak navijača, a na kraju se ipak odustalo od putovanja.

- Nije bilo dovoljno interesa. Odustali smo od čartera, nije nam bilo isplativo - odgovorili su nam ljudi iz hrvatskih agencija.

Iz Zagreba će u Dansku 30-ak navijača, dakle našima će najveća potpora opet biti Hrvati koji žive u Danskoj. Dosad su ih nosili do uspjeha, valjda će ih u dvorani biti barem stotinjak.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • strmi007 24.01.2014.

    Teško protiv Danske,ali uspjeh je samo polufinale

  • denis-zg 24.01.2014.

    svi mi znamo da je naša ekipa vec sad ostvarila velik uspijeh ali dosta nam je ispadanja u polufinalima!! Gladni smooo i hocemo to zlatooooo!!!

  • chelseaMG 24.01.2014.

    statistike su tu da se ruše. idemo dečki, finale je naše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare