To je to što me zanima!

Steauin Hrvat: Tata mi navija za Hajduk i ne zna što će sad...

Pričao sam s tatom, on ni sam ne zna za koga navijati. Još nije odlučio, hajdukovac je, a s druge mu je strane sin, pa ne zna što će sad, rekao nam je Steauin napadač Antonio Jakoliš
Vidi originalni članak

Znam dobro što nas čeka na Poljudu, moji suigrači su navikli igrati pred 30-ak tisuća navijača, ali ću ih upozoriti na ono što ih čeka u Splitu. Torcida ipak može napraviti atmosferu kao nitko, rekao nam je Antonio Jakoliš (26).

On će s FCSB, odnosno Steauom, idućeg četvrtka gostovati u Splitu u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige.

- Mi imamo iskusnu momčad, vjerujem da možemo proći Hajduk, ali jasno da nam u Splitu neće biti lako. Zadovoljilo bi me da taj prvi susret završi 1-1. Mi imamo uzvrat kod kuće i imat ćemo i mi podršku više od 30.000 navijača - kaže Jakoliš, koji je odigrao cijelu utakmicu protiv Rudar Velenja u četvrtak.

Antonio s Rumunjima ima ugovor još na dvije godine, prošle je sezone bio na posudbi, a prije pet godina nosio je i dres splitske momčadi.

- Imao sam nekoliko nastupa za Hajduk, nisam zabio gol, ali sam osvojio Kup kad smo u finalu igrali s Lokomotivom. Vodili su me Mišo Krstičević i Igor Tudor - kaže Jakoliš. Mama mu je za Dinamo, otac Dražan za Hajduk.

- Šibenčanin sam pa sam uvijek nekako bio između ta dva kluba. Pričao sam s tatom, on ni sam ne zna za koga navijati. Još nije odlučio, hajdukovac je, a s druge mu je strane sin, pa ne zna što će sad - smije se krilo bivšeg europskog prvaka.

Steaua je daleko od tih slavnih dana, 1986. godine je bila europski prvak, a sad se bori za ulazak u skupine Europske lige. Protiv Slovenaca u 2. pretkolu Europske lige nije imala nikakvih problema.

- Protiv Hajduka će nam biti puno teže - završio je Jakoliš, koji jedva čeka da ponovno zaigra na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Mar125 04.08.2018.

    Hm... imate veliki i nerjesiv problem i ti a bome, jos vise i tata. Ne znamo ni mi sto cete sad....

  • planike23091979 04.08.2018.

    Nije problem ispasti od Steaue, bojim se da već nakon 3. kola ne budemo na -6.

  • Goldy1987 04.08.2018.

    Ne znan sta bi reka ... meni uvik omjer snaga najbolje prikaze kvota na kladionici a ona kaze da je na hajduka 2.50 na poljudu. Dinamo i rijeka favoriti svojih utakmica a igraju u gostima. Bojim se da tesko mozemo proci fcsb s igrom koju imamo na pocetku sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare