To je to što me zanima!

Stefanović kupnjom USF1 želi pod svaku cijenu u F1

Srpski tajkun ne posustaje. Iako njegova momčad Stefan GP nije dobila zeleno svijetlo, Stefanović namjerava kupiti USF1 te se tako izboriti u F1
Vidi originalni članak

FIA je srpskom tajkunu Zoranu Stefanoviću jasno dala do znanja da njegovoj momčadi Stefan GP nema mjesta u Formuli 1. Sezona je startala u Bahreinu prošlog vikenda, a Stefanović se ne može pomiriti s činjenicom da ne sudjeluje u 'oktanskom cirkusu' stoga se odlučio kupiti američku momčad USF1 s kojom bi sudjelovao u natjecanju. No, tu nastaje problem jer su se Amerikanci povukli u zadnji čas te im je FIA za ovu sezonu zatvorila vrata. Stefanović koji živi u neznanju ili jednostavno ne želi odustati i dalje pregovara oko kupnje USF1. Potajno se nada da bi čelnici FIA-e ipak mogli popustiti iako je su jadno dali do znanja da je broj momčadi ove sezone sveden na 12.

ROSS BRAWN: MERCEDES NIJE KOMPETITIVAN
Nico Rosberg i Michael Schumacher prvu su utrku Svjetskog prvenstva, Veliku nagradu Bahraina, završili na petom, odnosno šestom mjestu, što nije uspjeh kakvom su se nadali u Mercedesu uoči početka sezone.
- Prihvaćamo činjenicu da nismo dovoljno kompetitivni i ostaje nam još dosta posla da pokrpamo rupe kako bismo došli na razinu vodećih momčadi - priznao je Brawn.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • becky_333 20.03.2010.

    jeste dosadni vise sa stefanovicem

  • rođin rođo1 20.03.2010.

    ko će tek tad sa srbima izać na kraj,ako uđu u F1.ovako se sa njima nemože pogotovo sa ovim hrvatskim imaju bolja prava u hrvatskoj od nas hrvata.

  • torcidassssssss 20.03.2010.

    nije mi jasno zašto zastava nije bila u f1

Komentiraj...
Vidi sve komentare