To je to što me zanima!

Stefansson je spreman: Veliki Islanđanin igra protiv Zagreba

Olafur Stefansson (41) igrat će protiv Zagreba. Islanđanin se prije dva tjedna priključio treninzima Koldinga, a klub je sada objavio da će biti spreman za subotu
Vidi originalni članak

Jako smo sretni što je sve sjelo na svoje mjesto i što možemo potvrditi da će Olafur Stefansson igrati protiv Zagreba u osmini finala Lige prvaka, otkrio je trener KIF Koldinga Aaron Kristjansson.

Iako nije igrao više od godinu dana, Stefansson (41) se u par treninga očito dovoljno spremio i uvjerio trenera danske momčadi kako može biti od koristi te će se u zagrebačkoj Areni vratiti na parket.

- Strašno je iskusan, a to će nam jako dobro doći protiva Zagreba na vrućem gostovanju. Kako još nismo sigurni hoće li Kim Andersson biti spreman, Olafur će nam biti od velike pomoći - priča Kristjansson.

Stefansson je jedan od najboljih desnih vanjskih u povijesti rukometa, a protiv Zagreba bi trebao zamijeniti švedskog ljevaka Anderssona. Da je spreman potvrdio je i njegov jednako iskusni suigrač Kasper Hvidt.

- Na treninzima je jasno pokazao da itekako razumije rukomet, a nije mu trebalo puno ni da polovi naš stil igre - dodao je Hvidt.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • stjepan1999 10.03.2015.

    Definitivno bolje on nego Anderson

Komentiraj...
Vidi sve komentare