To je to što me zanima!

Sterling je izbačen iz momčadi Engleske: Davio Joea Gomeza

Moramo odvojiti klupska rivalstva od reprezentacija. Nažalost, emocije nakon nedjeljne utakmice još su bile jake, rekao je izbornik Engleske Gareth Southgate nakon sukoba klupskih rivala
Vidi originalni članak

Raheem Sterling (24) neće biti u konkurenciji za nastup za englesku nogometnu reprezentaciju ovaj četvrtak protiv Crne Gore na Wembleyu nakon incidenta za vrijeme večere u kampu "gordog albiona".

Nogometaš Manchester Cityja skupio se s reprezentativnim suigračem iz Liverpoola Joeom Gomezom (22) drugi put u dva dana, tek 24 sata nakon njihova klupskog derbija na Anfieldu koji je pripao "redsima" 3-1.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema pisanju Daily Maila, Sterling je Gomeza uhvatio za vrat nakon što ga je ovaj pozdravio. Suigrači su prvo pomislili kako se radi o šali, ali Raheem nije puštao Joea pa su ih morali razdvajati.

Engleski savez u priopćenju je potvrdio kako će Sterling ostati u momčadi i mogao bi nastupiti u nedjeljnoj utakmici protiv Kosova.

- Moramo odvojiti klupska rivalstva od reprezentacija. Nažalost, emocije nakon nedjeljne utakmice još su bile jake. Mislim da smo napravili pravi potez u dogovoru s cijelom momčadi. Važno je da se fokusiramo na utakmicu - rekao je izbornik Engleske Gareth Southgate.

DINAMOVCI U REPREZENTACIJAMA Olmo po prve minute u 'furiji', Moubandje pozvan, Gavro nije

Sterling je u međuvremenu očito shvatio da je pretjerao i ispričao se za incident na Instagramu.

"Svi znaju koliko mi ova igra znači, da ne okolišam nego prijeđem direktno na stvar. Joe i ja raspravili smo, shvatili smo neke stvari i prebrodili to", napisao je Sterling i dodao:

"U sportu smo u kojem su emocije jake i dovoljno sam čovjek da priznam kad me one svladaju. Znamo da je to bila stvar od pet ili deset sekundi, ali završila je i nemojmo to praviti većim nego što jest. Fokusirajmo se na utakmicu u četvrtak."

Idi na 24sata

Komentari 41

  • biberrr 12.11.2019.

    Sterling igra fantastično ove sezone,ali malo se pogubio.

  • 12.11.2019.

    Uvjeren sam da mu je Gomez rekao nešto rasističko.

  • paminjo 12.11.2019.

    u naslovu kažete da je izbačen, a tekstu da su iz reprezentacije objavili da će nastupiti protiv Kosova u nedjelju..hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare