To je to što me zanima!

Stern: Spursi će biti kažnjen zbog odmaranja košarkaša

Unatoč igranju s 'B-momčadi', Spursi su bili nadomak pobjedi kod Heata, no LeBron James, Dwyane Wade i Ray Allen riješili su problem u završnici serijom 12-2...
Vidi originalni članak

Čini se da je na pomolu kontroverza u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta - NBA ligi...

Povjerenik NBA lige David Stern obećao je da će kazniti San Antonio Spurse zbog odmaranja najboljih igrača u derbiju protiv aktualnih prvaka iz Miamija. U četvrtak je na rasporedu bio spomenuti susret, a trener Gregg Popovich odlučio je Tonyja Parkera, Manua Ginobilija, Tima Duncana i Dannyja Greena poslati kući kako bi im pružio odmor.

Unatoč igranju s "B-momčadi", Spursi su bili nadomak pobjedi kod Heata, no LeBron James, Dwyane Wade i Ray Allen riješili su problem u završnici serijom 12-2.

- Ispričavam se svim navijačima NBA lige. Ovo je neprihvatljiva odluka San Antonio Spursa, koje čeka odgovarajuća kazna - rekao je kratko za tamošnje medije Stern.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • CoolLik 30.11.2012.

    ziher pa kakva je to glupost

  • Legenda17 30.11.2012.

    iako navijam za miami, moran reći da je stern senilna budala koja je unazadila ligu, i sad se usuđuje kritizirati popovicheve odluke, koji je najbolji košarkaški trener na svitu, pa valjda on zna što je dobro za duncana i ginobilija kojima već godine biže

  • ijadu29 30.11.2012.

    glupost, ka da in je u interesu da izgube..

Komentiraj...
Vidi sve komentare