To je to što me zanima!

'Šteta što i prije nismo igrali ovako, učimo na pogreškama'

Kad igraš protiv momčadi koja želi igrati, a ne postavi bunker s deset igrača, lakše je. A što je više ovakvih utakmica, to je bolje za hrvatski nogomet, rekao je Ivajlo Petev
Vidi originalni članak

Dinamo je pobijedio u Gradskom vrtu 1-0 golom Sigalija, no i prije te utakmice bilo je janso da je ona važna samo - Osijeku, koji je porazom izgubio šanse za treće mjesto, te će u Europskoj ligi krenuti od 1. pretkola.

- Odigrali smo dobro, stvorili puno dobrih šansi, kontrolirali utakmicu, jedino me smeta što je na poluvremenu bilo 0-0. No, zato je nogomet takav. Zadovoljan sam pobjedom protiv jako dobre momčadi - rekao je Ivajlo Petev te nastavio:

- I prije utakmice sam rekao da će Rijeka biti prvak, a nama ostaje jedna utakmica koju moramo pobijediti za naš klub, dres, i trebamo napraviti korak više u ponašanju pristupu.

Kao i uvijek do sada bugarski stručnjak nije želio pričati o suđenju, no zato je komentirao da njegova momčad najbolje utakmice igra upravo protiv Osijeka.

- Kad igraš protiv momčadi koja želi igrati, a ne postavi bunker s deset igrača, lakše je. A što je više ovakvih utakmica, to je bolje za hrvatski nogomet. Šteta je što u nekoliko utakmica nismo imali ovakav pristup, ali moramo učiti na svojim greškama.

Sammir je danas bio u početnoj postavi, no Petev ga je izvadio u 56. minuti.

- Još nije spreman koliko želimo i s obzirom na to dao sam mu manje od pola sata.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 21.05.2017.

    Niste odigrali ništa,od Rijeke ćete izgubiti 4:0

  • VedranFadljević 21.05.2017.

    Samo tako, nikad poraz, samo lekcija. Sljedeće sezone, zahvaliti se Sammiru,Guilhermeu i Šifi prodati Hodzica,Pivarica i Pavicica. Dovest napadaca,veznog igraca i lijevog beka ako Sigali i Fernandes odu povuc Majstorica i dovest visoko krilo. Također ne pojačavati Lokose nego Dinamo za promjene, a usput bi bilo lijepo i ne davati igrace Rijeci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare