To je to što me zanima!

'Šteta što je na utakmicu utjecala sudačka odluka'

Derbi kola između Juventusa i Intera odnio je domaćin na San Siru. Trener Juventusa Alberto Zaccheroni bio je zadovoljan igrom, ne i sucima
Vidi originalni članak

Trener Juventusa Alberto Zaccheroni pohvalio je nakon utakmice 34. kola Serije A protiv Intera svoju momčad za borbenost i zalaganje, ali je kritizirao suca Antonija Damata. Juve je poražen od Intera na San Siru s 2-0, a tijek utakmice usmjerilo je isključenje veznjaka torinske momčadi Mohameda Sissoka već u 37. minuti. Zaccheroni smatra da je drugi žuti karton bio opravdan (nakon starta na Javieru Zanettiju), ali izrazio je skepsu kod prvog kažnjavanja svog igrača u 20. minuti (nakon verbalne svađe s Thiagom Mottom).
- Ne razumijem zašto je Momo dobio prvi karton. Drugi je start svakako bio za karton, ali netko mi mora objasniti zašto je dobio prvi karton. Prema postojećim pravilima tu nije trebalo biti nikakve kazne. Obično nikad ne pričam o sucima, ali ovo je bila odluka protivna zdravom razumu. Šteta što je jedna takva odluka uvjetovala tijek utakmice - rekao je Zaccheroni.
Usprkos igraču manje od 37. minute Juve je pokleknuo tek u posljednjih 15 minuta utakmice, pa su tako zabili Maicon i Samuel Eto'o u 75., odnosno drugoj minuti sudačke nadoknade.
- Moja momčad je dobro odigrala, posebice prvih 20 minuta kada smo imali i inicijativu. Igrači su pokazali pravi duh i borbenost. Kod Maiconovog gola jedan od napadača je pogrešno markirao svog igrača, ali općenito je Inter ponovo dokazao da je u ovom trenutku bolji od Juventusa.



ETO'O ŽELI ISPISATI POVIJEST

Kamerunski napadač Samuel Eto'o osvrnuo se na pobjedu izborenu protiv torinskoga kluba.
- Najvažnija je bila pobjeda, a do nje smo došli. Drago mi je što sam postigao pogodak, ali moram reći da je Maiconov po meni najljepši ove sezone. Također, naglasio bih da smo pokazali da imamo srca. Do kraja sezone nije ostalo mnogo utakmica i mi se moramo boriti do samoga kraja kako bismo uzeli naslov prvaka. Vjerujem da smo za to sposobni - kaže Eto'o.
Sljedeći zadatak koji Interu slijedi je ogled na San Siru protiv Barcelone.
- U tu utakmicu treba ući mudro, jer takvi se dvoboji prije svega odlučuju glavom. Hoću li slaviti pogodak protiv Barcelone? Na San Siru svakako da, ali na Camp Nou to neću učiniti iz poštovanja spram navijača koji su nekad i za mene navijali.
- Barcelona je najjača momčad svijeta, no svaka utakmica nudi šansu, a mi želimo ispisati povijest - zaključio je kamerunski napadač. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • legija_sb 17.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • heurelio 17.04.2010.

    hahaha,,, smisni ljudi! sobro kaze ovaj Zacheronni, sinoc je Chielinni triba dobit crveni 2 puta, ali eto nije! Inter ce vjerojatno proc Barcu, Zanetti ce ubit Messija ;D

  • 11 BILI 17.04.2010.

    etto mozes mirno spavati neces ti slaviti ni na san siru a niti na camp nou......barcelona ce as prigazit ko fap zabu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare