To je to što me zanima!

Šteta što je sezona završila ovako, ali ponosan sam na sebe

Ostaje žal što se sezona završava baš na ovakav način, ali to su stvari na koje nitko od nas ne može utjecati. Pa zar treće mjesto na svijetu nije dobar rezultat? Ja sam prezadovoljan...
Vidi originalni članak

Korona virus se sve više širi svijetom, a zbog ovih problema otkazane su dvije utrke (veleslalom i slalom) Skijaškog kupa u Kranjskoj Gori. Filip Zubčić (27) tako je ostao bez prilike za hvatanje Malog kristalnog globusa u veleslalomu, ovu će se zonu završiti kao treći u toj disciplini. Mali kristalni globus odlazi u ruke Norvežanina Henrika Kristoffersena, dok je na drugom mjestu ostao Francuz Alexis Pinturault.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da, ovo je kraj skijaške sezone, nema više nikakvih utrka - poručio nam je Filip Zubčić, pa nastavio:

- Osjećaji? Prije svega, stvarno mogu biti zadovoljan i ponosan na svoje nastupe ove sezone, pa ja sam treći u veleslalomu. Pa zar to nije odličan rezultat? Naravno da jest, iza mene je nekoliko baš dobrih utrka.

BEZ PRILIKE ZA GLOBUS Otkazana je Kranjska Gora... Zubčić: Popil bum si Koronu!

A ostaje li žal za tom prilikom, u Kranjskoj Gori bi napali i Mali kristalni globus?

- Rekao bih da ostaje žal što se sezona završava na ovakav način, ali to su stvari na koje nitko od nas ne može utjecati. Ponavljam, stvarno sam zadovoljan svojim rezultatima, pa i činjenicom kako sam sezonu zaključio trećim mjestom u veleslalomu - završio je Filip Zubčić koji se javio i putem Instagrama napisavši:

-  Popil bum si jednu Koronu u to ime.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 12.03.2020.

    Steta sto je ovako zavrsilo kad je vec imao tako veliku sansu, ali neka nastavi sljedecu sezonu u istom ritmu i rezultat sigurno nece izostati

  • San Lorenzo 12.03.2020.

    Prevara

  • nokpok1870 12.03.2020.

    Bravo Zubo! DZG 86

Komentiraj...
Vidi sve komentare