To je to što me zanima!

Stevanović: Protiv Löwena si idemo čestitati sretan Uskrs

BLAGDANSKI RUKOMET U nedjelju u 19.30 u Mannheimu rukometaši PPD Zagreba idu po četvrtfinale Lige prvaka protiv jakog Löwena. Tko prođe, ide na moćni PSG
Vidi originalni članak

Je, malo je nezgodno što se igra baš na Uskrs, ali što ćeš, mora se raditi. Ako prođemo, bit će nam to svima jedan od ljepših blagdana, kaže Ivan Stevanović.

Umjesto jaja, rukometaši PPD Zagreba pokušat će razbijati obranu Löwena. S nadom da će to činiti puno bolje nego u Areni, u kojoj su izgubili 24-23.

- Obrana je u Zagrebu bila dobra, i sad će cilj biti svesti Löwen na što manje golova. Međutim, napad mora biti bolji. Pripremali smo neke kombinacije, moguća iznenađenja, ali ne zaboravimo da idemo na najbolju obranu Lige prvaka - upozorio je Stevanović, koji od povratka s Eura brani u sjajnoj formi, a takav će trebati suigračima i u nedjelju.

- Ovisit će puno toga o Fići i o meni, ali uvijek je to tako u rukometu. Znamo obojica da moramo biti na visokoj razini ako želimo nešto napraviti. Šansa postoji, rezultat je aktivan i vjerujem da možemo napraviti podvig - uvjeren je Stivi.

Tko prođe, ide na PSG.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • termadulu 27.03.2016.

    pa realno gospon Steve,trbali bi razbit taj Lowen kak i mi razbijamo Lowen pivu

  • pravedni ja 26.03.2016.

    čestitam ti sretan Uskrs

  • mesuney 26.03.2016.

    Zanimljivo da sada Vujoviću nitko ne prigovara što uvijek Ivića stavi na gol prije Stevanovića iako je ovaj u puno boljoj formi, a kada je protiv Spanjolske Babić stavio Alilovića to je bila glavna tema, a ja sam rekao da bi i Vujović to napravio, ne znam zašto je tako, ali ocito da treneri misle kako je za Stevanovića puno bolje ako ulazi kada prvom golmanu ne ide baš najbolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare