To je to što me zanima!

Stigao 'Djed Božićnjak': Dalić i Raketa ispunili želju Hančićima

Izbornik srebrnih vatrenih dvojicu je braće, Nikolu i Marka Hančića, posjetio te im poklonio dresove njihovih najdražih nogometaša - Luke Modrića i Ivana Rakitića
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić posjetio je Nikolu i Marka Hančića, dvojicu braće s individualnim poteškoćama te im darovao dresove srebrnih reprezentativaca.

Emisija "Provjereno" Nove TV popratila je priču o Hančićima, kojima je NK Sloga iz Čakovca uvelike utjecala na život. Čakovečki klub pomogao im je naći posao, a i Hrvatski nogometni savez rado se uključio u akciju pomoći.

- Izbornik Zlatko Dalić s veseljem je predložio posjet Nikoli i Marku, koji su skromno izrazili želju da ga upoznaju te porazgovaraju s njime. Iznenadio ih je svojom pojavom i obradovao darovima, ponajviše dresovima omiljenih im reprezentativaca, Ivana Rakitića i Luke Modrića - stoji na službenim stranicama HNS-a.

Savez im je, pak, pripremio još jedno druženje, pa će Nikola i Marko na idućem okupljanju hrvatske reprezentacije biti pomoćnici Zlatku Daliću.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Samo_Zadar_1 08.12.2018.

    Preprepredivno svaka cast DALICU VELIKI COVJECE

  • Riki_Kiki 07.12.2018.

    kakav je pozitivac ovaj Dalic, kao covjek, ali i pojava...

  • sven94 07.12.2018.

    Danas na Ilici u zg vidio ovog s naocalama u punoj sportskoj opremi kao na slici, valjda su imali nes u zg vezano za Dalica

Komentiraj...
Vidi sve komentare