To je to što me zanima!

Slavonski šeik Mandžo: Ovo je najveći klub u Aziji i novi start

Donedavni napadač Juventusa i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić stigao je u Dohu. Ondje će započeti novi dio svoje karijere nakon raskida ugovora s Talijanima i potpisa za Al Duhail...
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić (33) sletio je u Dohu te se i službeno priključio azijskom klubu, Al-Duhailu nakon sporazumnog raskida ugovora s Juventusom u kojemu se ove sezone nije naigrao. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Spreman sam za novo poglavlje u svojoj karijeri - rekao je Mandžo za službenu stranicu svoga novoga kluba. 

- Pomoći ću suigračima u ostvarivanju novih ciljeva - najavio je s osmijehom na licu  i šalom Al-Duhaila u rukama popularni slavonski maestro s travnjaka.

Podsjetimo, još se ljetos pričalo o Mandžinom mogućem odlasku na Arapski poluotok, no tada je hrvatski napadač odustao od odlaska, kako bi se izborio za minutažu kod strogog Maurizija Sarrija.

Plan mu nije prošao kako je očekivao. I u ostalim je utakmicama "grijao klupu", čak i unatoč povicima i skandiranjima tribina koje nikada nisu prestale voljeti Hrvata u redovima legendarne "stare dame". Ipak,  Super Mario je odlučio kako je vrijeme za odlazak,a  iako se iz kluba nisu oprostili službeno od njega, on je objavio poduži tekst o svome odlasku koji je ganuo mnoge.

Stvarno sam zahvalan na podršci koju ste mi pokazali od prvog dana. Da zaključim, uvijek sam davao sve od sebe za Bianconere. Želim vam sve najbolje! A što se mene tiče, vrijeme je za novo poglavlje - napisao je u oproštaju Juventusovim igračima emotivni Slavonac koji crno-bijele napušta nakon četiri i pol godine s velikim brojem sjajnih utakmica i golova, ali i bolnom polusezonom ignoriranja po dolasku novoga trenera.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • 31.12.2019.

    najvecu prevaru od nogometasa necu ni komentirat ja cu objavit sta se meni dogadalo u 2019 godini dakle ja sam u nk studentski imao turbulentnu situaciju sad ne znam dal ostajem il odlazim naprimjer moj kum je napravio transfer u nk mladost i nastupa protiv bojana vrucine znaci isplatilo se

  • Lojqa 31.12.2019.

    Velik koliko i RB Leipzig u Njemackoj. Plastika s lovom.

  • blokirani_lovac 30.12.2019.

    Hvataj pare i magla !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare