To je to što me zanima!

Stigla je prva fotka Ronaldinha iza rešetaka: I dalje se smije...

Paragvajski novinar Hernan Rodriguez na Twitteru je objavio fotografiju nekada omiljenog nogometaša diljem svijeta.  Iako je u zatvoru, Ronaldinho i dalje ima prepoznatljiv osmijeh na licu...
Vidi originalni članak

U javnost je procurila prva fotografija Ronaldinha (39) iz paragvajskog zatvora. Podsjetimo, Brazilac i njegov brat su nedavno uhićeni jer su pokušali s lažnim dokumentima ući u Paragvaj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihovi su se odvjetnici žalili i zatražili da ih se pusti u kućni pritvor, no sutkinja Clara Ruiz Diaz je odlučila da Ronaldinho i njegov brat ipak moraju u istražni zatvor. Razlog je taj što nije dobila dovoljno detalja o kući u kojoj bi se braća nalazila pa smatra da bi mogli biti u prilici da pobjegnu.

O SVOME KLIJENTU Ronaldinhov odvjetnik: On je naivna budala, ne zna što radi

Paragvajski novinar Hernan Rodriguez na Twitteru je objavio fotografiju nekada omiljenog nogometaša diljem svijeta.  Iako je u zatvoru, Ronaldinho i dalje ima prepoznatljiv osmijeh na licu.

Trenutačno se nalaze u sjedištu paragvajske policije, na najvišem katu postaje. Ondje inače zadržavaju teške kriminalce poput dilera drogom.

U Paragvaju je najduži period za istragu nekog slučaja šest mjeseci, no ovo bi ipak moglo biti puno kraće, ovisno o tome kakve dokaze za nevinost pronađu odvjetnici poznatog bivšeg nogometaša i njegovog brata.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 10.03.2020.

    On je tolika faca da ga i zatvorenici poštuju,jednostavno je lik pojava,beijem i da nije dosadan kao osoba

  • Boki8 09.03.2020.

    Sta je sebi dozvolio.

  • 09.03.2020.

    Novac kvari ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare