To je to što me zanima!

Stigla potvrda: Prostitutke došle zbog danskih sudaca

Anonimni izvor za Jutarnji list je rekao kako je bio u noćnom klubu Piranha u trenutku dok su sucima Olsenu i Pedersenu ponudili prostitutke
Vidi originalni članak

Odlučio sam reagirati iziritiran licemjernošću vodećih ljudi rukometnog saveza, mislim na one koji su jako dobro znali što su te djevojke radile, zbog čega su stigle u Piranhu, rekao je anonimni izvor za Jutarnji list koji je, tvrdi, bio tamo kad su spomenute dame stigle zbog čelnika IHF-a i sudaca finala SP-a Pedersena i Olsena te dodao:
- Ne znam tko je kada i s kim otišao, osim što su se Danci pokupili, vjerojatno uvrijeđeni ponudom.
Čuvši za tu priču i ispovijed čovjeka koji je navodno sve vidio, čelni čovjek HRS-a samo se nasmijao:
- Svaka budala sad može doći sa svojom pričom. Nismo pozvali prostitutke - rekao je Gobac.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sasapref 01.04.2009.

    Zapadnjacima smo svi isti sa Balkana. Mada Hrvati samo verbalno tvrde da ne pripadaju Balkanu ali to im nista ne vredi.Za vreme prvenstva farbali su tudje zastave na licu i navijali protiv Srbije. Bolje bi prosli da su im sudili Visekruna-Stanojevic!!!

  • halo 01.04.2009.

    Stigla potvrda: Prostitutke došle zbog danskih sudaca Anonimni izvor za Jutarnji list je rekao kako je bio u noćnom klubu Piranha u trenutku dok su sucima Olsenu i Pedersenu ponudili prostitutke...............................................................ha ha ha .......A JA VJERUJEM U BAJKE !!!

  • uNkNoWnGuY89 01.04.2009.

    iceman, ti vjerujes sigurno i u uskrsnjeg zeku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare