To je to što me zanima!

Stigle kazne disciplinskog suca: Hajduk mora opet platiti najviše

Splićani zbog korištenja pirotehnike moraju platiti 18.000 kuna dok je Dinamo i zbog diskriminirajućeg navijanja tijekom dvoboja s Rijekom kažnjen s 15.000 kuna
Vidi originalni članak

Disciplinski sudac SuperSport HNL-a Alan Klakočer donio je odluke o kaznama za klubove u proteklom osmom kolu.  Klakočer je kaznio tri kluba, Hajduk, Dinamo i Varaždin

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splićani su još jednom prošli najteže te će zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih navijača tijekom utakmice protiv Slaven Belupa morati platiti 18.000 kuna. 

"Dio domaćih navijača, smještenih na središnjem dijelu sjeverne tribine, koji su, uz bučno navijanje, u 54. minuti upalili jednu bljeskalicu, od 75. do 77. minute pale oko 25 baklji, od kojih je jedna bačena na prostor ispred iste tribine, četiri bljeskalice i aktiviraju jedan topovski udar, dok u 79., 80. i 86. minuti pale po jednu baklju. Sva upaljena sredstva dogorjela su na istoj tribini", pripopćio je. 

Dinamo je pak kažnjen s 15.000 kuna zbog zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih i gostujućih navijača te diskriminirajućeg navijanja tijekom dvoboja s Rijekom. 

"U razdoblju od 64. do 66. minute navijačka skupina BBB (1993 pripadnika), smještena na sjevernoj tribini, pjevala je “Ubij Srbina, ubij tovara, ubij Riječana, ubij svakoga, tko mrzi Dinama", stoji u priopćenju. 

Varaždin je dobio najmanju kaznu u iznosu od 5.000 kuna također zbog korištenja pirotehnike u susretu s Goricom. Domaći navijači zapalili su jednu baklju te su plastičnim bocama gađali gostujuću klupu. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Suncokret🌞 07.09.2022.

    Zasto pustate da huligani unose pirotehniku,tako mogu unijeti sto hocedu na stadion???

  • Antitovar *_883 07.09.2022.

    Opet je ajdug dobil premalu kaznu,zakaj ih jedanput ne oderete posteno?

  • Pešekan 07.09.2022.

    Po zasluzi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare