To je to što me zanima!

Stigle kazne za masovnu tuču, Denver u drami srušio prvaka

Russell Westbrook ponovno je na parketu nakon završetka rehabilitacije, ali Oklahoma City i dalje ne zna za pobjedu. Denver je maestralnom blokadom Hernangómeza šokirao Golden State
Vidi originalni članak

Košarkaš LA Lakersa Brandon Ingram kažnjen je s četiri, Rajon Rondo s tri, a član Houston Rocketsa Chris Paul s dvije utakmice zbog masovne tučnjave, objavila je NBA liga.

Sve je krenulo nakon što je Rondo pljunuo Paulu u lice. Došlo je do naguravanja, a Ingram se potom zaletio s pola terena i zamahnuo preka Paulu i P.J. Tuckeru.

- Tučnjava nikad nije i neće biti prihvatljiva u našoj ligi - rekao je Kiki WanDeWeghe iz NBA-a.

U međuvremenu, u noći na ponedjeljak odigrane su četiri utakmice najjače košarkaške lige na svijetu. Rocketsi su, nakon pobjede nad Lakersima, izgubili od njegova gradskog rivala Clippersa 115-112.

Tobias Harris s 23 poena te Danilo Galinari s 20 bili su najefikasniji pojedinci momčadi iz Staples Centra, dok je James Harden ponovno predvodio Houston s "double-doubleom" od 31 koša i 14 asistencija.

Prvak Golden State iznenađujuće je izgubio kod Denvera 100-98 u dramatičnoj završnici u kojoj je pobjedu domaćinima osigurao Juan Hernangómez blokiravši polaganje Damona Jonesa dvije sekunde prije kraja.

Gary Harris zabio je 28 za Nuggetse, Nikola Jokić dodao je 23 koša uz 11 skokova, a Warriorsima nije pomoglo 30 koševa Stephena Curryja ni 20 Kevina Duranta, uz 11 skokova.

Russell Westbrook završio je s oporavkom od ozljede koljena i vratio se na parket za Oklahoma City, no Thunder ni s njim nije mogao do pobjede nad Sacramentom.

Kingi su slavili 131-120, a Westbrook je bio sjajan s 32 koša, 12 skokova i osam dodavanja. Njegovi ga suigrači ipak nisu pratili, a Russella je poraz očito jako pogodio jer je, kako prenose američki mediji, ostao sam 20 minuta u svlačionici, a pred novinare izašao tek sat vremena nakon utakmice.

Iman Shumpert bio je najbolji kod Kingsa s 26 koševa, a De'Aron Fox utrpao je 22 uz deset asistencija.

Ante Žižić dobio je tri minute u šokantnom domaćem porazu Clevelada od Atlante 133-111. Novak u ligi Trae Young imao je briljantnu večer s 35 koševa i 11 asistencija, a kod Cavsa se istaknuo Kevin Love sa 16 poena i čak 17 skokova.

NBA, rezultati:

  • Cleveland - Atlanta 111-133
  • Oklahoma City - Sacramento 120-131
  • Denver - Golden State 100-98
  • LA Clippers - Houston 115-112
Idi na 24sata

Komentari 33

  • 22.10.2018.

    u nba su stroge kazne

  • Joker123 22.10.2018.

    Cleveland bez LeBrona je nista Real bez Ronalda je nista Najveci ikad

  • kopic_na_zici 22.10.2018.

    Nakon sta sam vidio snimku da je rondo pljunuo paula smatram da CP3 uopce nije trebao dobiti kaznu a ronda i onog pukljavca ingrama bi kaznio sa 10 utakmica...rondo bi zasluzio vise postovanja da je odmah zamahnuo sakom nego ovak pljunut covjeka..bitanga

Komentiraj...
Vidi sve komentare