Obavijesti

Sport

Komentari 33

Stigle kazne za masovnu tuču, Denver u drami srušio prvaka

Stigle kazne za masovnu tuču, Denver u drami srušio prvaka
1

Russell Westbrook ponovno je na parketu nakon završetka rehabilitacije, ali Oklahoma City i dalje ne zna za pobjedu. Denver je maestralnom blokadom Hernangómeza šokirao Golden State

VIDEO

Košarkaš LA Lakersa Brandon Ingram kažnjen je s četiri, Rajon Rondo s tri, a član Houston Rocketsa Chris Paul s dvije utakmice zbog masovne tučnjave, objavila je NBA liga.

Sve je krenulo nakon što je Rondo pljunuo Paulu u lice. Došlo je do naguravanja, a Ingram se potom zaletio s pola terena i zamahnuo preka Paulu i P.J. Tuckeru.

- Tučnjava nikad nije i neće biti prihvatljiva u našoj ligi - rekao je Kiki WanDeWeghe iz NBA-a.

U međuvremenu, u noći na ponedjeljak odigrane su četiri utakmice najjače košarkaške lige na svijetu. Rocketsi su, nakon pobjede nad Lakersima, izgubili od njegova gradskog rivala Clippersa 115-112.

Tobias Harris s 23 poena te Danilo Galinari s 20 bili su najefikasniji pojedinci momčadi iz Staples Centra, dok je James Harden ponovno predvodio Houston s "double-doubleom" od 31 koša i 14 asistencija.

Prvak Golden State iznenađujuće je izgubio kod Denvera 100-98 u dramatičnoj završnici u kojoj je pobjedu domaćinima osigurao Juan Hernangómez blokiravši polaganje Damona Jonesa dvije sekunde prije kraja.

Gary Harris zabio je 28 za Nuggetse, Nikola Jokić dodao je 23 koša uz 11 skokova, a Warriorsima nije pomoglo 30 koševa Stephena Curryja ni 20 Kevina Duranta, uz 11 skokova.

Russell Westbrook završio je s oporavkom od ozljede koljena i vratio se na parket za Oklahoma City, no Thunder ni s njim nije mogao do pobjede nad Sacramentom.

Kingi su slavili 131-120, a Westbrook je bio sjajan s 32 koša, 12 skokova i osam dodavanja. Njegovi ga suigrači ipak nisu pratili, a Russella je poraz očito jako pogodio jer je, kako prenose američki mediji, ostao sam 20 minuta u svlačionici, a pred novinare izašao tek sat vremena nakon utakmice.

Iman Shumpert bio je najbolji kod Kingsa s 26 koševa, a De'Aron Fox utrpao je 22 uz deset asistencija.

Ante Žižić dobio je tri minute u šokantnom domaćem porazu Clevelada od Atlante 133-111. Novak u ligi Trae Young imao je briljantnu večer s 35 koševa i 11 asistencija, a kod Cavsa se istaknuo Kevin Love sa 16 poena i čak 17 skokova.

NBA, rezultati:

  • Cleveland - Atlanta 111-133
  • Oklahoma City - Sacramento 120-131
  • Denver - Golden State 100-98
  • LA Clippers - Houston 115-112
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida