To je to što me zanima!

Stigle prve dizalice na Pampas: Europsko čudo dolazi u Osijek

Sam stadion imat će 12 tisuća mjesta, bit će natkriven i opremljen modernom tehnologijom. Imat će saunu, jacuzzi i champagne lounge u sklopu VIP tribine, 70 mjesta za osobe s invaliditetom...
Vidi originalni članak

Počela je konkretnija gradnja jednog od najboljih projekata otkad je hrvatskog nogometa! Na mjesto gdje će se graditi novi stadion NK Osijeka na Pampasu danas je stigla prva dizalica, a uskoro stižu još tri, objavio je Osijek na svojoj službenoj Facebook stranici.

Radovi na Pampasu započeli su još prije nekoliko mjeseci, a uglavnom se radilo na ravnanju i pripremanju temelja. Odrađene su predradnje za predstojeće građevinske aktivnosti, a dolaskom dizalica novi stadion uskoro će početi poprimati oblik.

Projekt u nadležnosti tvrtke "Sirrah projekt" d.o.o. bit će pravi europski stadion s velikim brojem ulaza, neposrednom blizinom terena i puno boljim doživljajem od ostalih hrvatskih stadiona.

Sam stadion imat će 12 tisuća mjesta, bit će natkriven i opremljen modernom tehnologijom. Imat će saunu, jacuzzi i champagne lounge u sklopu VIP tribine, 70 mjesta za osobe s invaliditetom, press ložu za stotinjak novinara, VIP prostor s 450 mjesta...

U sklopu stadiona će biti SPA sadržaji: fitness, sauna, masaža i SPA apartman na tribini sa saunom i jacuzzijem. Što se ostalih sadržaja tiče, bit će otvoren Fan shop, ugostiteljski prostori i Sky promenada s gastro osvježenjima, mobilnim fan-cornerima za neometano praćenje utakmice i uživanje s društvom.

Uz stadion bit će i nogometni kamp te nekoliko pomoćnih terena. Završetak radova predviđa se tijekom iduće godine.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • gnojna družina 25.08.2019.

    Završetak radova predviđa se tijekom iduće godine... zivi bili pa vidjeli

  • dektiva3 25.08.2019.

    A mamići okrenuli na prodaji igrača pet takvih stadiona,a čekaju da im ga napravi bandić novcem poreznih obveznika tj.hrv.sirotinje...

  • dektiva3 25.08.2019.

    Sve vrijedne i znamenite zgrade u hr izgrađene su za vrijeme austro ugarske...danas horde lopova što sebe nazivaju domoljubima,stvoriteljima hrvatske,uništiše sve dobre i poštene ljude a izgradili su samo ceste koje su nas koštale ko svetog petra večera...kilometar meni kilometar tebi... Valjda i bog dignuo ruke od nas. Nadam se da će naš Osijek biti uspješan i sretno mu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare