To je to što me zanima!

Stigli su koeficijenti: Predator je favorit u borbi s Miočićem

Francis Ngannou je brutalnim nokautom Overeema u prvoj rundi postao favorit na kladionicama. Koeficijent na njega je 1.68, a na teškaškog prvaka Miočića 2.20
Vidi originalni članak

Stipe Miočić (35) nije prvak kojeg žele šefovi UFC-a. Potpuna je suprotnost od Connora McGregora, koji je 'zlatna koka' američke borilačke organizacije. Stipe se suparnicima ne unosi u lice, ne vrijeđa ih, zapravo, češće se s njima smije i zafrkava, ne baca sjedalice, ne ruši stolove i ne prekida press konferencije.

Zbog toga ga UFC 'nagrađuje' manjim ugovorom pa Stipe, iako je teškaški prvak s već dvije obrane naslova, nije ni među 10 najplaćenijih boraca.

NOKAUT GODINE Ngannou demolirao Overeema: Stipe, i tebe čeka takav nokaut

Na tom tragu razmišljaju i kladionice. Samo nekoliko dana nakon što je potvrđena borba između Miočića i Francisa Ngannoua (31), kladionice su objavile koeficijente. I priličnu su prednost dali Ngannou, 1.68 naspram 2.20, piše Fightsite. Brutalni nokaut koji je priuštio Overeemu u prvoj rundi prije samo četiri dana stavio je tamnoputog bombardera u ulogu favorita.

Imali smo prilike prošlog travnja u Zagrebu uživo gledati Ngannoua i čovjek zaista izgleda impresivno, mišić na mišiću, a do danas je puno napredovao i u borilačkoj tehnici. Uostalom, od tada je nanizao četiri pobjede, sve u prvim rundama. Ukupni omjer u mješovitim borilačkim sportovima mu je 11 pobjeda i jedan poraz.

FRANCIS NGANNOU 'Je*eš ropstvo!' Miočićev novi protivnik upozorava na pakao

Stipe je posljednji put u ringu bio u svibnju ove godine kada je, također u prvoj rundi, nokautirao Juniora dos Santosa. Pobjedom protiv Ngannoua, Miočić bi postao prvi teškaš u povijesti UFC-a koji je naslov obranio triput.

Još nije poznat točan datum kada će Stipe i Francis u ring, no zasad se priča da bi to moglo biti 20. siječnja u Bostonu. Miočić se s UFC-om još nije dogovorio oko visine ugovora za taj meč, pa spektakl možda bude odgođen za neki kasniji termin.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • lakej999 09.12.2017.

    pametno kao i dosad Stipe i bude sve ok,sretno

  • kinezojapanac 07.12.2017.

    Stipe je sirova snaga, a ovaj nabildenko prvo treba proći doping test. Zašto bi on imao neku specijalnu vilicu ili glavu od drugih. Onaj tko prije pogodi, pobijedit će. To su razarači koji mogu dobiti i isto tako neshvatljivo izgubiti.

  • 07.12.2017.

    nisam stipin fan ali bi volio da ga razbuca pa da im svima j..e mamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare