To je to što me zanima!

Štimac: Čudne se stvari dešavaju u hrvatskoj ligi

Ne mogu znati hoće li netko protiv nekoga igrati 'mekanije', hoće li netko nekome vraćati dugove, rekao je Štimac nakon slavlja protiv Karlovca...
Vidi originalni članak

Dosad se nijednog protivnika nisam pribojavao kao Karlovca. Na sreću, konačno se i nama otvorilo. Počeli smo zabijati, rekao je Zagrebov trener Igor Štimac nakon pobjede 4-2 protiv Karlovca u Zagrebu.
Važna tri boda u borbi za ostanak donijeli su mu Vugrinec i Ljubojević, no put do sigurnosti još je dug.
- Ne usudim se ništa prognozirati - rekao je Štimac, kratko zastao pa nastavio:
- Svi mi sve znamo i ništa ne znamo. Čudne se stvari događaju u hrvatskom nogometu. Ne mogu znati hoće li netko protiv nekoga igrati 'mekanije', hoće li netko nekome vraćati dugove. To stvarno ne ovisi o nama.
Štimac ima jasnu računicu i uvjeren je da zna kako ostati u ligi.
- Nama će tri domaće pobjede do kraja prvenstva biti dovoljne, sve držimo u svojim rukama. Ne vjerujem da naši konkurenti mogu skupiti toliko bodova - izračunao je Štimac.
Njegov kolega s klupe Karlovca, Igor Pamić čestitao je bivšem suigraču iz reprezentacije pa onda malo 'pecnuo' sve one koji govore o namještanju.
- Evo, napokon su na svoje došli oni koji već šest mjeseci predviđaju da će Zagreb nekog pobijediti i da će Karlovac od nekoga izgubiti. Ovaj poraz posvećujem njima - kroz smijeh je rekao Pamić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ugnjetavalo 14.04.2010.

    U hrvatskoj, engleskoj, francuskoj, spanjolskoj i svim ligama u kojima se vrti lova! nema tu vise ljepote igre i uzitka u neizvjensoti rezultata, sve se vec unaprijed zna!

  • Dario10 14.04.2010.

    PA,otkada se ti muvas po ovim prostorima,sve je cudnije i cudnije

  • torcida-1950- 14.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare